I love you not only for what you are but for what I am when I am with you

Jag är nog jordens lyckligaste människa. Vet ni varför? För att jag har världens finaste pojkvän. Allting med denna människa är underbart och han har nog den vackraste själen jag vet. När jag tänker efter, så kan jag knappt själv förstå hur lycklig lottad jag är. Varje sekund med Christoffer är guld värd och jag uppskattar all den tid som jag får vara med honom. Med ett enda leende, ett litet sms, ett telefonsamtal där jag får höra hans röst (trots att jag tycker det är obehagligt att prata i telefon) kan han göra min dag. Det är inte mycket han behöver göra för att få mig glad. Bara att veta att han är min får mitt hjärta att slå dubbla slag. Att vara i hans närhet känns underbart. Och när jag inte är med honom, så känner jag en enorm saknad. Jag kommer på mig själv ibland med att tänka på honom, även i de stunder då vi är med varandra. Är det inte fantastiskt hur mycket tid man kan lägga ner på en människa med att bara tänka på den?  
Christoffer
får mig alltid att känna mig trygg och jag har alltid roligt i hans närhet. Han får mig alltid att skratta! I början kände jag lite tveksamhet inför oss och det vi nu har efter tidigare saker som hänt, men nu har det byggts upp till något riktigt fint, och jag värdesätter det otroligt mycket. Jag är verkligen glad att jag vågade ge det en chans. Är det inte fascinerande hur en person som en gång i tiden bara var en person i mängden, helt plötsligt betyder mer än vad ord kan förklara? Jag menar, känslan jag får i kropp och själ när jag spenderar tid med honom, är obeskrivlig. Man kan inte föreställa sig den om man inte själv har upplevt den. Just nu, har jag svårt att tänka mig in i situationen där jag inte har honom i mitt liv och jag tänker inte ens försöka mig på den tanken igen. Istället ska jag ska fortsätta att ta vara på varje sekund.
Folk säger jämt och ständigt "Jag har aldrig känt såhär för någon" och det ligger någonting i den meningen. Det jag känner för Christoffer har jag aldrig känt för en människa förut, och det känns bättre än vad jag kunnat föreställa mig. Det känns så äkta och jag mår så himla bra. Och jag vet inte vem jag ska tacka, men jag är evigt tacksam över att få vara en del i hans liv.

Det vi har, har gjort mig till en bättre person och jag har lärt mig en hel del. Inte bara om mig själv, utan om att man ska ta vara på vad man har och att man aldrig ska sluta hoppas. För det gjorde aldrig jag, och se nu; Jag är lyckligare än aldrig förr!

Jag älskar dig min ögonsten!

Kommentarer
Postat av: amanda

naaaw :D så glad för din skull gumman! <3

2011-03-20 @ 00:55:40
URL: http://believeandachieve.blogg.se/

Kommentera inlägget här snygging;

Ditt fina namn;
Kom ihåg mig?

E-postadress; (publiceras ej)

URL/Namnet på din blogg;

Kommentar;

Trackback
RSS 2.0