Netherlands

-varning för långt inlägg sötnosar-

lÄntligen hemma efter en lååång resa till och från Holland. Det var tävling i Emmen och sedan i Alkmaar. Så i torsdags på morgonkvisten begav sig Judogymnasiet ner mot Helsingborg för att ta färjan över till Helsingör. Därifrån åkte vi runt 2 timmar för att sedan ta nästa färja över till Tyskland. Där blev det sedan övernattning i Lübeck, och till där fick alla som inte var riktigt klara med vikten chansen att rätta den lite.

På fredagmorgon fortsatte vi resan till Holland och till vårat hotell i Emmen. Vi fick väga in, sedan åt vi den efterlängtande buffén som inte var så god som vi hade hoppats på.

Hur som helst så vart det en skön kväll sedan, rätt mycket härj, men tidig läggdags eftersom det var tävling på lördagen. Jag fick "turen" att tävla på morgonen. Skönt ändå på något sätt, så har man det gjort sedan. Resultatet för mig på den tävlingen var 2 vunna matcher och 2 förlorade. Lite tråkigt att jag förlorade bronsmatchen som jag kände att jag egentligen skulle kunnat vinna. Men det slutade med en 5e plats i alla fall.

Efter tävlingen satte vi kurs mot Alkmaar där tävling nr 2 skulle hålla hus. När vi kom fram gjorde vi oss hemmastadda och det blev sovdags nästan med detsamma vi kom dit då vi kom fram sent dit.

Efter en rätt så jobbig nattssömn var det frukostdags klockan nio. Tävlingen började för min del klockan halv 3 så jag fick åka med den sena bussen tillsammans med de andra som började sent.
Det vart lite härj efter frukosten på hotellrummet då en viss Kattis hade fått i sig lite för mycket socker. Men det var kul, tiden gick ju snabbare och så småningom var det vår tur att ge oss av till tävlingshallen.

Söndagens tävling gick mycket bättre en lördagens och jag slutade på en 2a plats.
Och därmed var tävlingarna avklarade.

Nu var det dags att åka hem, så vi tog våran buss och åkte hem till Sverige igen. Usch, det blev en riktigt lång resa med dålig sömn, film, massa onyttigt och mys. Riktigt kul, men dock blir man trött då resan är så himla lång. Att sitta still i en buss i x antal timmar tar på krafterna, men vi hittar oftast alltid på något så vi har oftast rätt roligt.

Men nu är jag hemma i min lya i Lindesberg igen. Igen träning ikväll. Ska nog tvätta lite, plugga och sedan bara ta det lugnt och njuta av kvällen. Imorgon är det tisdag vilket betyder: Ny dag, nya krafter och Randoriträning.


puss/ Sabrinai love you, with every bit of my heartpersonen på bilden här ovanför är en person som jag aldrig skulle kunna
tänka tanken på att leva utan. personen på bilden är min mamma

jag tar mig aldrig tiden till att berätta för dig hur mycket du betyder för mig mamma
mitt liv skulle vara så otroligt mycket svårare om jag inte hade dig
jag förstår inte hur det skulle vara möjligt att leva ett liv där du inte finns 
det finns inte ord till att beskriva hur tacksam jag är över att få ha en
så fantastisk person som du är till mamma. styrkan jag ser i dig har jag aldrig
sett hos en annan person. jag känner mig oerhört lättad över att vi har kommit
varandra närmre, precis så som mor och dotter ska vara. jag önskar jag kunde
finnas till och hjälpa dig mer, men det är svårt när jag är här och du är där. 
varje gång jag kommer hem, så känner jag mig inte riktigt hemma förrän
jag har fått omfamnas av dig. då vet jag att jag är hemma igen 
tack för allting mamma, du har ett hjärta gjort av guld
- jag säger detta alldeles för sällan:
jag älskar dig mamma


jag är en soldat för dig.


All the ladies tell the fellas we can do what they can do
We can do it even better in broken heels


Maybe I'm Amazed At The Way I Really Need You


RSS 2.0