Vill ni göra mig en tjänst?

Rösta på min klänning!!! Så är ni supersöta!
Den är väldigt enkel, men snygg!! :D så gör mig glad och rösta, PUSS!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Tävling hos Millah!Är med i ytteligare tävling! Och denna gången är det hos Millah där man kan vinna supersnygga bikinis från  Kimstore.se
. Tycker ni också ska kika in där, och tävla och varför inte passa på att läsa hennes blogg också. Man kan välja bland massa olika fina bikinis! Så gå in och tävla vettja. :)

Tävlingen hittar ni här!
/Sabrina

till mitt hjärta!

Hej älskling! I skrivande stund sitter jag hemma hos mamma och du är i lindesberg. Det var inte många timmar sedan som vi skiljdes åt men ändå så saknar jag dig jättemycket. Du är det bästa som hänt mig och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig i mitt liv. Varje stund med dig är värdefull och jag har så otroligt roligt tillsammans med dig. Varje gång jag ser på dig slår mitt hjärta ett dubbelt slag.

Jag trodde aldrig att jag skulle få chansen att kalla dig för min. Men det fick jag, och tack vare det är jag den gladaste människan på jorden. Du förgyller mina dagar med kärlek och lycka. Idag har vi varit tillsammans i ett halvår och 6 dagar, och de är de bästa dagarna i mitt liv. Jag hoppas från djupet av mitt hjärtat att det vi har varar ännu längre. Du har allt som jag vill att en person ska ha, och du besitter en underbar personlighet. Jag älskar ditt sätt att dansa fast jag säger att jag hatar det, jag älskar när du ska försöka få mig glad när jag är sur, jag älskar att vakna upp bredvid dig, jag älskar när du säger att jag är det bästa som hänt dig, jag älskar när du pussar mig på pannan. Jag älskar alla de saker som du bara gör för mig. Du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar. Jag är bara din, och mitt hjärta tillhör bara dig. Du får mig att förstå innebörden av vad kärlek är.

Tack älskling för att du står ut med mig, och om det är något så vet du att jag finns för dig. Alltid! Jag älskar dig.


10/12 2010 ♥

Söder

Nu är jag hemma i Södertälje! Älskling är kvar i Lindesberg men förhoppningsvis kommer han hit också snart. Imorgon är det jobb som gäller, bror min fixade ett sommarjobb till mig på hans jobb. Sälja jordgubbar!! Haha. Det blir nog bra tror jag.

Älskling har börjat tillfriskna. Han har varit sjuk i några dagar men äntligen börjar han bli bra igen. Han hade ont i halsen, feber och massa annat. Och nu har jag börjat få ont i halsen jag också. Hoppas bara att jag inte blir lika dålig som han var. Man orkar ju inte vara sjuk på sommaren!

puss / sabrina


tävling hos Thaipinnen!

Hade totalt missat att Thaipinnen hade en pågående tävling, och såg att det var sista dagen idag. Tur att jag såg det för en sådan tävling vill man ju inte missa!! Man kan vinna ett superfint armband :D

Gör som jag och kika in där, antingen för tävlingen eller bara för att läsa! Bloggen är skriven av supersöta Jenny som är från samma stad som jag själv. Hon skriver allt från mode och vardag till musik och shopping!! Personligen tycker jag det är en toppenbra blogg! SÅ IN OCH LÄS FOLKET!! och passa på att vara med på tävlingen , sista dagen idag!!!

Tävlingen och bloggen hittar ni här!

puss/ sabrina

promnight

Idag är det älsklings bal, så har varit och tittat på allihop. Alla var riktigt fina, men finast var ju självklart mitt hjärta! Längtar grymt mycket till min bal, bara ett år kvar!!

Har förresten lillebror här på besök, han kom i torsdags och ska vara här tills på måndag. Mysigt! Så nu ska vi sätta oss och titta lite tv och äta massa gott.du är mitt liv, älskar dig mer än någonsin


sunshine

Solen skiner!! Hur skönt efter flera dagar med tråkigt väder?! Hoppas det håller i sig nu bara hela helgen så man kan sola sig lite brunare. Skulle behövas.

Imorgon får vi finbesök, lillebror kommer hit och är här tills på måndag. Ska bli trevligt, det var ju faktiskt ett tag sedan som jag träffade lillskrutten. Får se vad vi hittar på, på fredag blir det i alla fall lindesbergs vårdagar, där det kommer vara massa skoj, sedan in till örebro en sväng, lillebror ska klippa sig och jag ska försöka hitta studentpresent till älskling.

Nu ska jag fixa något att äta, sedan sätta mig ute i solen. Ha en fin dag! puss


RSS 2.0