valborg

Valborg idag. Överskattat säger jag. Dåligt väder gör det bara värre, men skit samma. Blir att grilla idag om vädret tillåter. Sedan ner till stan och kolla på brasa. Hoppas det inte börjar regna mer idag.

Igår var jag, Linnéa och Christoffer i Norrtälje. Färgade håret efter många om och men. Råkade sätta oss på fel buss och åka ut till mitt ute i ingenstans. Lyckat. Vi åkte färja två gånger, såg en älg och hela resan ut på landet och tillbaka tog 3 timmar. Jag är så duktig ibland. Men tillslut kom vi rätt. Haha

Nu sitter vi och spelar xbox 360, Beijing 2008. Rätt roligt faktiskt.
Ha en trevlig valborg allihop! puss


Parlez vous francais? Konichiwa, come and move in my way

Bad day today! Idag har jag varit en riktig surpuppa..men alla har väl sina dåliga dagar. Imorgon bär det av till Norrtälje för att färga håret, äntligeen!

Och just det, idag fick jag reda på att jag fått en till kusin i Tunisien. Det blev en pojke! Kul, tråkigt dock att vi inte kommer få träffa den förrän om typ två år ca. Men vad gör man, bara att gilla läget.

dags för film! pusswhen words fail, music speaks


easter holiday

Njuter av ledigheten och av påsklovet! Är hemma i Södertälje och det bästa är att Christoffer är här hemma med mig.

I söndags så blev det påskfirande med släkten. Alla samlades, åt massa god mat och fika och umgicks. Inte helt fel, det var ett tag sen vi gjorde något sådant så det var skönt att få träffa släkten igen.

På fredag blir det att färga håret. Dags att bli lite ljusare då det börjar bli sommar. Hårfärgningen sker hos superduktiga Denise!lillebror och älskling idag i badparken. älskar er


I can't imagine a life without you


jag älskar dig

fy fa-an vad skönt

LOV! Imorgon åker jag och älskling hem till mig i södertälje. underbaaart


- out of words

Idag är ingen bra dag. Det är aldrig kul att känna att man inte är bra nog. Känslan man har att man inte räcker till springer hela tiden runt i tankarna..och det suger. Att rädslan för att förlora en person man älskar så himla mycket kan bli så oerhört stor, ofattbart.

att vara stark är inte att aldrig falla, utan att ta sig upp efter varje fall

Klockan är i skrivande stund strax efter kvart i tio och jag har snart druckit ur min andra kopp te. Runt 6 började 10 orsaker att hata dig på tv, så har suttit nerkrypen i soffan med te i högsta hugg och tittat på den. Riktigt bra film faktiskt trots att den är så gammal.

Har dessutom hunnit läsa ut boken som vi fick i uppgift att läsa på svenskan. Jag valde att läsa Norwegian Wood som i början verkade riktigt dålig, men när jag väl hade kommit igång med den så var den svår att slita sig ifrån. Men hur som så har jag läst ut den nu, skönt!

Musik & facebook får nog underhålla mig resten av kvällen. Älskling kommer nog inte hem än på ett tag så får klara mig själv, tumme ner.

puss!

shining day

Äntligen är sommaren på väg på riktigt! Solen skiner som tusan ute och det är varmt, hur bra?! Snart är det shorts och linne som gäller. Kan inte göra annat än att älska!

Igår så var det först morgonträning och sedan skola, efter det var jag bara hemma hela dagen med älskling. Mådde dock inte så bra, av personliga själ. Lite jobbigt, eftersom det går ut över andra. Men idag är det mycket bättre, som tur är.

Idag har jag tvättat i princip hela förmiddagen , christoffer är i arenan och jobbar. De håller en vårkonsert där idag. Så han kommer vara där hela dagen, då kan jag passa på att plugga..

Nu är det bara fyra skoldagar kvar till påsklovet, då åker jag och älskling hem till mig i Södertälje. Ska bli skönt att komma hem lite faktiskt. Och har bokat tid för att slinga håret ljust nästa lördag. ÄNTLIGEN!


It's you. It's always been you.

Älskling, hur kan en person vara så betydelsefull för en, som du är för mig? Vid det här laget borde du veta att du är den person som jag värdesätter mest nu och att vara ifrån dig känns alltid lika tungt, även om det bara är för några timmar. Den 10 december 2010 var och är fortfarande en av de bästa dagarna i mitt liv, utan tvekan. För mig är du lycka och du har gjort mitt liv så mycket bättre. Varje dag som jag spenderar med dig är guldvärd och jag skulle inte byta det mot någonting annat i världen. Och det är sanning. För varje dag som går, varje timme, minut & sekund som passerar blir mina känslor för dig bara starkare och starkare och det känns så himla bra. Det finns bara en för mig, och det kommer alltid vara du. Jag älskar sättet som du ser på mig, sättet hur du kramar mig, sättet hur du rör vid mig, sättet hur du försöker få mig glad om jag är sur. Jag älskar varje del av dig. Visst har båda sina brister, men det är sådant som vi får jobba på tillsammans. Jag är din så länge du vill ha mig och jag hoppas det är så länge som det bara går, för utan dig är jag ingenting. Jag finns alltid för dig, tveklöst. Du är min andra halva, den bra halvan av mig. Du får mig alltid på bra humör, och med alla dina fina ord som jag får höra gör att jag känner mig uppskattad. Du är bäst, på alla möjliga sätt. 
Oavsett hur många texter jag skriver om dig kommer du aldrig förstå din betydelse för mig. Från hjärtat till tankar, från tankar till ord. Varje litet ord som skrivs i denna text är skrivet från hjärtat. Och du är så mycket mer än bara en person i mängden,
för kom ihåg; för mig är du allt.

Jag kommer för alltid vara dig evigt tacksam, du visade mig innebörden av ordet kärlek.
Vendredi, friday, fredag

Idag är det fredag, SKÖNT säger jag. Lite paus från skolan behövs alltid. Surt att jag är ensam idag. Har varit det sen i tisdags, och kommer dessutom vara det tills på Söndag. Christoffer är i Funäsdalen med alla JGs treor och åker skidor. Så det har varit en ensam vecka. Men jag klarar mig, ibland kan det ju vara bra att vara ensam. Få lite tid för sig själv.

Idag har jag använt dagen till att städa. Självklart var det morgonträning och skola först. Men sedan gick jag hem och tog fram dammsugaren och dammsög alla rum, och därefter skurade jag. Såg ut som en svinstia här hemma, så det behövdes rätt rejält. Just nu sitter jag och zappar mellan Talang och 101 sätt att åka ur en gameshow. Till det har jag jordgubbar och smågodis. Inte helt fel, en fredagkväll.

puss
/ sabrina


RSS 2.0