sommartorka

Känner att bloggen hamnar åt sidan nu när det är sommar. Men känner att det finns saker som är lite viktigare än bloggen just nu. Men så fort skolan börjar igen så ska jag försöka uppdatera lite mera. Just nu sitter jag hemma i Södertälje. Hade en toppenvecka i Småland. På söndag åker jag och älskling hem till Lindesberg igen.

I början av augusti blir det Liseberg med älskling, Amanda och hennes pöjk. Första gången för mig så jag är jättehypad. Längtar grymt mycket!!

Imorgon åker lillasyster till Kroatien på träningsläger. Jag är jätteavis!!! Var där 2008 och det var superkul!! Så är lite ledsen över att jag inte kan åka med denna gång. Allt tack vare mitt jävla knä. Men kul för syrran som får åka.

Nu ska jag vara social med de andra, ha de super!

xoxo/ sabrina


uppdate från Småland

Är i Småland och njuter för fullt av den friska luften. Riktigt skönt!! Älskar att vara på landet. Dagens höjdpunkt är att min älskling snart är här!!!! Ha det super, pussar!!

linde - söder - småland

Är hemma i södertälje på en snabbvisit. Kom hem från Lindesberg för en liten stund sedan. Snart bär det av ner mot Småland med storebror och Linnéa. Saknar min pojke redan.

Ha det super! puss / sabrina

What does not kill you, makes you stronger

Idag mår jag bra. Det är över ett år och tre månader som mormor lämnade oss. Det var någonting som tog riktigt hårt på mig. Jag mådde väldigt dåligt flera månader. Det kändes som att jag föll in i ett djupt hål, och ju längre jag föll desto svårare var det att ta sig ut. Jag började prestera sämre i skolan, judon tog skada då jag inte hade någon vilja längre, jag gick och pratade hos kurator ett antal gånger och jag längtade bara hem i princip hela tiden. Det var en väldigt jobbig tid för mig och jag hade svårt att hantera det då jag aldrig innan hade förlorat en så nära person tidigare. Jag visste inte hur jag skulle agera.

Idag mår jag tusen gånger bättre. Tack vare all min tid hos kuratorn, min närmare relation till familj och släkt, och att jag blev tillsammans med världens underbaraste kille som stöttat mig de dagar som jag haft det jobbigt, så mår jag idag bättre än aldrig förr.

Trots min knäskada (korsbandet gick av och jag fick genomgå operation, därav minst 9 månader rehabilitering) och jag inte kan träna judo, så mår jag ändå bra. Jag har fortfarande vissa dagar där jag mår dåligt, på grund av att jag inte kan träna. Jag älskar att träna judo, från att träna minst 6 ggr judo i veckan till att inte träna någon judo alls, det är riktigt svårt, och inte minst jobbigt. Men jag försöker att inte deppa ihop. Jag försöker se allting från den ljusa sidan. Fortsätter jag göra den rehabilitering som jag nu gör, lika bra som jag gjort de senaste månaderna så kommer jag snart bli fullt frisk och jag får börja träna igen. Jag har lovat mig själv att när jag får komma upp på judomattan igen så ska jag köra på. Jag ska bli lika bra som jag var innan, till och med bättre. Två år på judogymnasiet har passerat, och två år återstår.

Jag tog allting för givet förut. Jag gjorde ofta saker halvhjärtat. Judo, skola och jag tog inte vara på det jag hade. Men efter det jag har gått igenom försöker jag nu ta vara på allting bättre. Jag har lovat mig själv att mina sista två år på judogymnasiet ska bli de bästa, jag ska få bättre betyg än föregående år, jag ska kämpa med judon mer än jag gjort och jag ska ta vara på mina nära och kära bättre. Jag vet att vissa saker kommer bli tufft men jag ska kämpa. Mer än aldrig förr!

"You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. It's how much you can take, and keep moving forward.
That's how winning is done".
- Rocky Balboa
s ♥ c


När du kommer på dig själv kolla på en person och tänka på hur underbar personen är.
När du kan ligga i flera timmar och stirra på personen när den sover.
När du bara vill vara med en person tjugofyra timmar om dygnet hela tiden.
När du inte kan tänka dig att spendera ditt liv med någon annan.

Jag brukar kolla på dig och tänka hur underbar du är
Jag brukar ligga och kolla på dig när du sover.
Jag vill bara vara med dig tjugofyra timmar om dygnet.
Jag kan inte tänka mig att dela mitt liv med någon annan.

Love is when he gives you a piece of your soul that you never knew was missing

Jag älskar dig! Jag älskar känslan av att ha någon som bara är min. Det känns så underbart. Jag är så himla kär i dig, och jag vill inte leva en enda dag utan dig! Du är mitt liv nu. Mitt hjärta. Jag behöver dig för att må bra. Älskling, du har gjort mig hel. Utan dig skulle mitt liv falla samman.

“What is love? Love is when one person knows all of your secrets... your deepest, darkest, most dreadful secrets of which no one else in the world knows... and yet in the end, that one person does not think any less of you; even if the rest of the world does."

saknar min älskling


RSS 2.0