Comme il se doit

Imorgon bär det av tillbaka till Lindesberg. Jag åker nog antagligen rätt tidigt på dagen. Hade tänkt att ta tag och städa ur lägenheten eftersom jag har flyttat ur den. Så jag får det gjort. Ser inte fram emot det dock, men de är lika bra att man gör det. Så har man en sak mindre att tänka på.

Förutom städningen så har jag lite längtan för att komma tillbaka dit. Inte för skolan och all plugg då, men för att få börja träna judo ordentligt igen. Har ett skadat knä just nu och har haft det några veckor, men det är på bättringsvägen vilket känns väldigt skönt. Men helt bra är det inte än, men med lite bandage och knästöd så ska det nog gå. Dags att börja träna nu, det är ju trots allt J-SM snart. Och med tanke på all julmat och julgodis jag har ätit så är det nog läge att börja tänka på vikten igen. Väger väl ett par hundra över nu känns det som, haha! Tur att mitt nyårslöfte i år var att sluta äta godis. Det behövs må jag säga, då jag är en riktig godisråtta. Socker överhuvudtaget är något jag är galen i.


Snön bara öser ner ute, och jag blir så himla sur. Vill inte ha mer snö! Jag vill att det ska bli sommar, så man kan gå med korta shorts, oversizelinne, ett par snygga sandaler, ett fint nagellack målat på naglarna och endast ha mascara målad på ögonfransarna! Hur underbart skulle inte det vara nu?take me back, again and again and again

you'll never get to heaven if you're scared of getting high

bonjour era söta saker! vet ni? Nu är det BARA 2 veckor och 6 dagar kvar till min 18-årsdag. Har börjat räkna ner nu och det är ju inte alls långt kvar. Längtar? OM JAG GÖR! Kommer bli förjävla roligt. Eller, ja de hoppas jag i alla fall.

Det nya året firades tillsammans med Amanda, Christoffer, Frédérik och Becka. Det blev en riktigt lyckad kväll, men kanske lite för mycket av det goda för min del. Vi åt mat, körde massa spel, smällde smällare. Underbar kväll helt enkelt. Men man mådde som man förtjänade dagen efter.. men det ordnade vi med pizza! En pizza har nog aldrig smakat så himla gott som den gjorde den dagen. hehe

Vad har hänt denna vecka då? Inte mycket. Christoffer följde med mig hem till Södertälje i söndags. Vi var barnvakt till brors dotter i princip hela tiden då bror jobbade. Massa skridskoåkande, filmtittande och bus med henne blev det. Sen vart det att umgås med bror när han var hemma. I onsdags gick vi och såg Sammys äventyr på bio med Lillebror och Linnea. Och igår åkte han hem. Saknar honom som tusan nu, men får träffa honom på söndag igen för då åker jag tillbaka till Lindesberg igen. :)


bildbomb från nyår.


Frédérik & stoffe


sötnosarna!


jag & C


becka & amanda


dags för smällare


♥ du är för bra


love y'all


/
S


RSS 2.0