je suis dingue de toi

Fredag idag! Precis vad jag behövde! Ikväll blir det massa mys med talang, ananas & melon och självklart det bästa, min goding! Räknade ut idag att det endast är 13 dagar kvar till skolavslutningen! Hur bra?! Fast kom på att jag inte handlat studentpresent till älskling än, men det ska göras nästa helg.

Har en hemsk träningsvärk i äxlar och rygg. Igår maxade vi fystester i styrka och det resulterade i denna goa träningsvärk. Men det var det värt, eftersom jag höjde mig i nästan allt, hur som helst så sänkte jag mig inte i alla fall, och det är jag glad över!

Nu är det dags att kila till hemköp, men ni får ha en superfredag allihopa!
puss!

Inget är starkare än en frivilligs hjärta

Sitter just nu hemma och ska snart dra mig till skolan. Skippade morgonträningen idag eftersom jag var så himla trött och hade halvt huvudvärk. Den där huvudvärken kan dra sig, och mina sömnproblem med. Det bästa var ju att jag fick sällskap av älskling också. Dags att fixa i ordning det sista nu innan jag drar. puss sålänge!
Three words eight letters.
That means i love you.

I don't do Mondays!

Återigen måndag och en ny vecka. Är så otroligt skoltrött nu att jag spyr på de sista läxor och arbeten vi har. Imorgon har jag muntliga nationella i franska och kan ju tänka mig att det kommer gå åt skogen. Men vi får se helt enkelt.

Nu återstår det bara 2 veckor och 3 dagar till skolavslutningen och gudars vad jag längtar!! Känner på mig att denna sommar kommer bli underbar.

Nu ska jag hälla i mig en kopp cappuchino sedan måste jag bege mig till träningen. Men ha en fortsatt trevlig dag allihopa! puss

/ sabrina

Även dom starkaste faller ibland

Idag har jag en sån där jobbig dag. Trött, ledsen, tårfyllda ögon. Som våran "sjukvårdare på judogymnasiet sa till mig idag: bad kneeday. Allting känns så meningslöst och det känns som att mitt knä aldrig kommer bli bra. Jag vill kunna springa, flera kilometer, kunna vara med på skolidrotten (faktiskt), men mest av allt vill jag kunna köra judo. Jag får hela tiden tankar som: "Jag kommer aldrig kunna köra judo igen", "när mitt knä väl är läkt är det försent att träna judo", "tänk om mitt knä aldrig blir återställt?" Jag näst intill bryter ihop.. Det är så metalt jobbigt att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Alla dagar är självklart inte såhär, men väldigt många. Det har snart gått två månader sedan operationen men det känns som en evighet. Och tanken på att behöva vara ifrån judon i minst 6 månader till får mig snart att falla ihop.

Jag vill bara gråta ut allting, men jag kan inte. De gånger jag pratar med mina tränare om detta så är det alltid nära på att tårarna ska rinna, men jag är så himla feg att jag håller allting inne. Vissa kanske tycker att de här bara är trams, att varför skulle man bli ledsen för att inte kunna träna? Men om man har någonting man verkligen brinner för, någonting som man gjort varje dag en lång tid, och som får en att bli så himla glad så fort man får genomföra det, då vet man hur det känns om man sedan en dag blir tillsagd att man inte får göra det. Som i mitt fall t.ex av en skada. Det tar riktigt hårt ska ni veta. Man måste vara riktigt stark, men det är inte alltid som det håller. Man behöver stöd. Och självklart får jag det, och jag vet att jag kan gå till mina tränare för att prata om det behövs, men trots det så är det inte alltid det hjälper.

Den största rädslan jag har just nu är att jag aldrig kommer kunna köra judo igen. Trots att jag vet innerst inne att om jag bara gör rehaben som jag ska, och låter det ta sin tid så kommer jag snart vara uppe på mattan igen. Men jag måste lära mig, lära mig att acceptera att det tar tid. Utan att jag ens vet ordet av det så är jag snart ute och springer igen, uppe på judomattan och slänger skiten ur alla. När jag väl är där, ska ingenting få komma i vägen, då ska jag ge allt.


In Judo, as in life, when something blocks your path, step aside and move around it.
  
 
 


today is your day

15 maj idag & inte vilken dag som helst. Idag fyller en av de viktigaste personerna i mitt liv år. min yngsta storebror! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Jag saknar dig något otroligt! Ha en superbra födelsedag. älskar dig


my heart is perfect just because you are inside

               
     
christoffer, du gör mig hel!
         


snart

en månad, bara en månad kvar..

tågluffare

Sitter just nu på tåget på väg tillbaka till Lindesberg. Inte så kul, men dags att komma tillbaka till verkligheten antar jag. Har haft en helt underbar vecka hemma i Södertälje och det är inte långt kvar tills jag åker hem igen. Nästa månad är det ju sommarlov!! Tiden går verkligen fort. Men först väntar massa nationella prov, ännu mer rehab och en hel del annat.

ha en bra kväll! puss

tionde december tvåtusentio, mitt livs lyckligaste dagvarje tillfälle med dig är ett tillfälle av lycka


i love you, with every heartbeatBeing siblings means knowing certain things about each other
and feeling special feelings for one another.
It is a relationship we have seen change with time,
and yet, in many ways, it remains the same.

RSS 2.0