Baltic Sea Open

Allt är färdigpackat och om en timme bär det av till Stockholm för att ta båten till Finland! Känns som att jag har glömt att packa en hel del, men det visar sig väl när jag kommer fram haha. 
 På lördag är det tävling som gäller, Baltic Sea Open. Är rätt taggad faktiskt. Hoppas vikten ordnar sig! Annars vet jag inte vad jag gör. Vi kommer hem på måndag igen så då slänger jag in ett inlägg och berättar om hur det har gått och så vidare.

Ni får ha det så jättebra så länge, för det ska jag ha! Håll tummarna för mig.
Puss snyggingar! 


 


HAPPYFACE

Vet ni en sak?! Jag är superglad!! Vet ni varför?! Nej det gör ni inte så därför ska jag berätta det. Pappa köpte flygbiljetter igår, så den 10 juli åker jag, lillebror,lillasyster och pappa till Tunisien. Ni kan inte ana hur glad jag är!! Fy tusan! De ska bli så jävla skönt rent ut sagt. Och vi ska vara där i en hel månad!
HUR UNDERBART ÄR INTE DET?!

SOLA, bada, träffa släktingar, bröllop, äta massvis med melon, SOLAAAAAA! J'ADORE!!
Jag längtar som en tok! Ska ta vara på varenda sekund där. :D


DAMN I'M HAPPY!!


Tunisien 08


j'adore l'été

Vädret idag är utav det bästa och jag har ännu inte varit utanför dörren än. ILLA SÄGER JAG BARA! Men ska nog ut snart. Sommaren närmar sig mer och mer och jag ÄLSKAR det!! Vem gör inte det?!

Helgen bestod i alla fall av tävling och läger som ni vet. Allt gick bra och det var riktigt roligt. Vi lyckades mestadels ha bra väder under helgen så det gjorde allting så mycket bättre också.


Det är ungefär 2 ½ vecka kvar till sommarlovet. Men det känns inte riktigt som det än. Antar att det kommer snart.. MEN JAG LÄNGTAR ÄNDÅ SOM TUSAN! Det ska bli så himla skönt att få åka hem till södertälje och bara vara med familjen och träffa kompisar som man inte träffat på ett tag.

Det suger dock att jag inte kommer träffa alla JG-folk på ett tag. SPECIELLT ALEXANDER!! Som flyttar till Frankrike för att satsa på judon efter studenten :( Grattis till dig för att du kom in, men vi kommer ju inte träffas på evigheter knasrumpa!! i'm going to miss you my friend


Tur att världens bästa Jessica kommer till Södertälje i sommar, annars hade jag inte stått ut!! :D  


 AMO ERGO SUM

Hej på er! Mår ni bra?
Själv så mår jag fint. Har inga direkta bortförklaringar till varför jag inte har skrivit på ett tag. Men vi kör på att jag har mycket i skolan och sedan så är det mycket med judon nu. Träningar och tävlingar osv.

Det var Budo Nord Cup i torsdags. Och det gick faktiskt helt okej. Jag kom hem med en bronspeng. Kunde gjort bättre ifrån mig självklart men jag är rätt nöjd ändå. Efter tävlingen var det Lugi Camp. 4 träningspass på två dagar var det som gällde och det kändes riktigt bra!! Fy tusan vad bra det kändes. Judon börjar bara gå bättre och bättre nu.

I helgen är det Skol-SM och pingst läger så det blir att sitta i sekretariat och fixa med poängtavlor, sedan blir det att schteka nere på prästryggen och hålla lite aktiviteter. (Det blir väl ev träning också,Eller?) Härligt härligt! Och nästa helg drar vi till Finland för Baltic Cup.


De senaste dagarna har de varit riktigt fint väder ute. Det känns att sommaren än på väg! SKÖNT. Åh jag ser fram emot sommaren så himla mycket! Hoppas bara på att saker och ting blir som det ska.
Bjuder på en bild från idrotten i måndags. Det var Volleyboll som gällde.
Catrine och Emma på bilden


BUDO NORD

Imorgon ger vi oss av ner till Lund för invägning. Härligt. Eller ja, det beror väl på hur man ser det. Flera timmar i buss är väl inte så skönt men. Vägde mig idag och då vägde jag 57kg prick! FÖRJÄVLA BRA då jag vägde 59,9kg för två dagar sen. Känner att jag börjar bli grym på att banta. Haha jag kommer ihåg när jag började på JudoGymnasiet. Jag var verkligen sämst på att banta ner mig, och jag var jätteosäker hela tiden. Men nu jäklar är jag en riktig kung på det! Och imorgon efter invägningen väntar en fin, stor godispåse :D OCH ORDENTLIG MAT. HALLELUJAH!!
Hmm, kanske inte är så bra på att banta ändå! HAHA

Hur som helst, på torsdag är det Budo Nord Cup som gäller. Tävling alltså, för er som inte vet. Lär ju tagga rätt hårt! Måste ta igen efter Senior-SM tycker jag.
Därefter blir det träningsläger fredag-söndag. Gött! Kommer vara riktigt sleten när jag kommer hem igen. Men det är det värt. Eller?

Nej nu ska jag packa det sista, sen blir det väl att dra hem till Viktor och tvätta & kolla film.

Puss på er snyggingar!
It's friday baby

Fredag idag! Fy sjutton vad skönt. Och denna helg spenderas i Frövi med Jessica. Tummen upp på det tycker jag!

Det som hittills är planerat inför helgen är:
Idag:
Grilla med Jessica,Mårten och Viktor. Sedan ska jag och Jessica nog titta på film.
Imorgon: In till Örebro med Jessica,Becka, Anna och Viktor. Gillar att Viktor går med på att åka in med fyra tjejer.
Söndag: Pokaljakten äger rum i hallen,så det blir att dra dit och sitta i sekretariatet och fixa med poängtavlorna på förmiddagen. Därefter ska vi sola och sedan blir det nog lite gym också.

Sedan vet man ju aldrig vad som händer mer. Vi får se vad helgen har att bjuda på helt enkelt!

Nej nu ska jag fixa mig lite sen ska jag kila till Jessica.
puss!

sweet


It starts in my soul


RSS 2.0