new start

har bestämt mig för att byta bloggplattform. har haft blogg.se ett ganska bra tag så nu ska jag testa mig på devote. bloggen hittar ni här!! Får se om det blir för gått eller om jag kommer tillbaka hit!! Hoppas ni fortsätter läsa, och ska dessutom försöka uppdatera lite mer. Ha det super!

Puss/ S

Always try your best

Ligger just nu i horisontellt läge i soffan! Livet. Imorgon väntas Inspark med judon för att ta emot de nya eleverna. Har inte den blekaste aning om vad som kommer att hända, det enda vi fått reda på är vad vi ska ha med oss. Hm får vänta och se vad som händer!

Idag hade jag förresten min första lektion i Engelska C. Väldigt intressant tycker jag. Älskar det engelska språket! Drömmer även om att jobba där en vacker dag. Ska bli kul med den kursen tycker jag. Och i december kommer jag förhoppningsvis göra Cambridgeprovet. Can't wait!

Påminner mig själv åter igen om vilken fin pojkvän jag har. Han är så bra, min plutt!
Nu ska jag fixa och trixa lite med en sak. Ha det fint!

/puss s

2 cool 4 school...eller va?

Hej!! Nu är skolan igång igen, det bästa året!! STUDENTEN 2012!! Är hur taggad som helst. Men det är faktiskt rätt långt kvar, mycket läxor kommer hinna göras, x antal lektioner kommer genomgås och massa annat. Men slår vad om att detta läsår kommer bli gryyymt! Ligger för övrigt just nu och tittar på Fuskbyggarna i soffan. För mysigt. Kvällens träning blev löpning runt parkudden och tillbaka. Imorgonbitti väntas specialidrott och då blir det nog gymmet! Nu ska jag fortsätta att titta på tv, ha en bra kväll! Puss!

RSS 2.0