We are not what you think we are; we are golden

Idag är den den 28 december, vilket innebär att det endast är en månad kvar till MIN FÖDELSEDAG!! Hur grymt är inte det? Fy tusan vad jag längtar. ;D

Hur som helst.. idag så blir det att träffa mina finaste tjejer här i Södertälje. Det är verkligen en evighet som jag träffade allihop samtidigt, så det ska bli riktigt kul att få ta igen all förlorad tid, om så bara för en kväll! Det kommer bli riktigt trevligt. Massa skvaller, middag och bara umgås. U-nderbart

Imorgon åker jag en sväng in till Stockholm för att träffa Jessica som ska ta sig ända ner hit upp ifrån Norrlands djupaste skogar. Får hoppas att tågen går som de ska. Först ska jag följa med henne till doktorn sedan blir det lite shopping!

Vad händer på nyår då? Har ni några planer?
Själv åker jag till Lindesberg på torsdag och firar det nya året tillsammans med mina underbaraste. Kommer bli toppen! Sen så kommer jag tillbaka hit till Södertälje på söndag igen och är kvar här till den 9e Januari.


Det var väl allt jag hade på hjärtat just nu.. eller nej! Tänkte faktiskt dela med mig av denna underbara låt! Känner att det är dags snart att ge sig ut på vattnet igen med judogymnasiet, så det blir lite dans! ;D


den är ju för bra, tycker ni inte? :)

puss sålänge/ sabrina


the sweetest downfall

Idag fyller en fin pojke år. Grattis på 18-årsdagen! hoppas du får en underbar dag. saknar dig sötnos

The reward is so much greater than the risk


See his pretty face, run my fingers through his hair


So many things we've left unsaid

Long time, no see. Eller vad säger ni? Känner inte alls att jag har något intressant att skriva om. Men slänger in ett litet inlägg nu.

Helgen har varit helt okej. Det vankades Lag-SM igår. Från att inte tro på en pallplats alls så kammade vi ihop en bronsmedalj. Hur kul är inte det? Jag blev inlånad av Varberg eftersom Södertälje inte hade något lag. Trots att hela laget i princip var sjuka/skadade så körde vi riktigt bra, och det var riktigt roligt får jag nog säga. Förutom att jag var tvungen att stryka mig sista matchen då mitt älskade knä hoppade ur led i matchen innan. Olycksfågel är vad jag är.
Skönt att det snart är Jullov.

Säger även Grattis till Frövis herrlag som kammade hem Guldet!! Riktigt jävla bra var dom!!

Nu sitter jag och myser i min säng med en kopp te och musik. Har även ett tankefyllt huvud..försöker klura ut vad hjärtat vill. Hm, det är inte lätt.


/Sabrina

RSS 2.0