One.

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls.
And sometimes... all you need is one.
 


You are my kind of beautiful

Jag saknar min pojke alldeles för mycket; du får mer än gärna komma hem nu!
Jag behöver digNyopererad

Hej! Nu är jag hemma igen efter gårdagens operation! Allting gick bra & jag mår bra. Lite ont i knät men annars så funkar det. Funderar på hur tusan jag ska kunna ta mig hem till Lindesberg imorgon. Det är svårt nog att hoppa på kryckor, sedan har jag en stor väska att bära på. Får se hur det går. Tåg är nog ganska uteslutet.

Just nu sitter jag på en madrass med isbandage på knät. Blir väl att sitta här i princip resten av dagen eftersom jag inte ska vara uppe och gå mer än nödvändigt de närmsta dagarna.

 
Mitt stackars knä, och "infarten" i armvecket..usch de absolut värsta jag vet!

I love you not only for what you are but for what I am when I am with you

Jag är nog jordens lyckligaste människa. Vet ni varför? För att jag har världens finaste pojkvän. Allting med denna människa är underbart och han har nog den vackraste själen jag vet. När jag tänker efter, så kan jag knappt själv förstå hur lycklig lottad jag är. Varje sekund med Christoffer är guld värd och jag uppskattar all den tid som jag får vara med honom. Med ett enda leende, ett litet sms, ett telefonsamtal där jag får höra hans röst (trots att jag tycker det är obehagligt att prata i telefon) kan han göra min dag. Det är inte mycket han behöver göra för att få mig glad. Bara att veta att han är min får mitt hjärta att slå dubbla slag. Att vara i hans närhet känns underbart. Och när jag inte är med honom, så känner jag en enorm saknad. Jag kommer på mig själv ibland med att tänka på honom, även i de stunder då vi är med varandra. Är det inte fantastiskt hur mycket tid man kan lägga ner på en människa med att bara tänka på den?  
Christoffer
får mig alltid att känna mig trygg och jag har alltid roligt i hans närhet. Han får mig alltid att skratta! I början kände jag lite tveksamhet inför oss och det vi nu har efter tidigare saker som hänt, men nu har det byggts upp till något riktigt fint, och jag värdesätter det otroligt mycket. Jag är verkligen glad att jag vågade ge det en chans. Är det inte fascinerande hur en person som en gång i tiden bara var en person i mängden, helt plötsligt betyder mer än vad ord kan förklara? Jag menar, känslan jag får i kropp och själ när jag spenderar tid med honom, är obeskrivlig. Man kan inte föreställa sig den om man inte själv har upplevt den. Just nu, har jag svårt att tänka mig in i situationen där jag inte har honom i mitt liv och jag tänker inte ens försöka mig på den tanken igen. Istället ska jag ska fortsätta att ta vara på varje sekund.
Folk säger jämt och ständigt "Jag har aldrig känt såhär för någon" och det ligger någonting i den meningen. Det jag känner för Christoffer har jag aldrig känt för en människa förut, och det känns bättre än vad jag kunnat föreställa mig. Det känns så äkta och jag mår så himla bra. Och jag vet inte vem jag ska tacka, men jag är evigt tacksam över att få vara en del i hans liv.

Det vi har, har gjort mig till en bättre person och jag har lärt mig en hel del. Inte bara om mig själv, utan om att man ska ta vara på vad man har och att man aldrig ska sluta hoppas. För det gjorde aldrig jag, och se nu; Jag är lyckligare än aldrig förr!

Jag älskar dig min ögonsten!

Sverigecupen 2011

Hej allihop! Hoppas att ni mår bra!

Idag vankades det Sverigecupen så igår bar det av till norrköping för invägning. Sverigecupen är en lagtävling som hålls varje år. Invägningen gick bra och alla klarade sin vikt. När vi vägt in åkte jag hem till familjen i Södertälje för att sova.
Det var bara att kliva upp tidigt imorse. Ingen sovmorgon här inte. Tillbaka till norrköping igen. Tävlingen började halv tio men tjejlagen började inte förrän halv elva. Det var vi (Södermanland/Östergötland) och Stockholm som var de enda tjejlagen, så vi fick alltså köra bäst av tre. Dock så tycker jag att vi borde kört under namnet Södertälje bara eftersom vårat lag endast bestod av Södertäljejudokas.

Första lagmatchen inleddes med -57. Tilda går in och kör sitt, vinst. Sedan var det min tur, går in, greppar och kör lite. Vi går ner i Ne-waza och jag får in en klockren strypning som följer med att min motståndare svimmar och sedan börjar krampa. Judo är Judo och jag vann matchen. Tredje matchen var Sofies. Ganska jämnt men Sofie har övertaget, och vinner. Sist ut är Melanie som bara går in, tar sitt grepp & PANG! Kast och därmed vinst. Första lagmatchen var avklarad och vi vann med 4-0.
Andra lagmatchen inleddes också med -57. Nya motståndare då Sthlm var tvungna att ändra laguppställning. Men hur som helst, T kör sitt och går in och vinner. Därefter är det jag igen, går in, kommer ner i Ne-waza åter igen, tar fasthållning och min motståndare klappar. Jag som aldrig brukar vinna i Ne-waza vann idag båda mina matcher på det, och det kändes bra. Näst ut var Sofie. Åter igen en ganska jämn match men S ligger några snäpp högre och vinner! Sist ut, Melanie som kämpar riktigt bra lyckas dock inte vinna denna match. Men hur som så blir det lagvinst för oss med 3-1. En riktigt lyckad tävling! Vi kammade hem en Guldpeng och fick även pris för Bästa damlag!

SÖJFs killag körde också riktigt bra och vi fick se massor av fina matcher, dock så lyckades de inte ta sig till pallplats. Men de köttade på bra!
Får även gratulera Värmland/Örebros killag till 3e platsen!jag, Melanie, Sofie och Tilda. Vi är bäst!

Estonian Open 2011

Så var det helg igen! I onsdags kom vi hem från tävling och tre dagars läger i Estland. Tävlingen för mig gick väl mindre bra men det var bara att fortsätta köra på lägret. Det blev dock en hel del medaljer för Sverige. Riktigt bra kört!

Igår blev det bio med älskling, Amanda och Frederik. Vi såg Black Swan. Helt okej film faktiskt, men den var lite konstig måste jag niog säga. Det tog ett tag innan man förstod allting, haha.
När vi kom hem tittade jag och C på Burlesque. Så bra film!! Dör för Christina Aguileras röst, det är galet hur vacker den är!!

Idag är det lördag och just nu håller vi på och tvättar. Sedan vet jag inte vad som händer, ska nog förbi elevhemmet och hämta lite saker. Sedan blir det även lite plugg & skriva klart mitt CV.


ha en bra dag allihopa!
/sabrina

RSS 2.0