I wanna be a billionaire so fuckin' bad

Hej! Hola! Salut! Hello!
Mår ni bra? Det gör i alla fall jag, trots att jag är halvt död efter dagens sommarträning.

Så vad har hänt på senaste tiden? Inte mycket. Midsommar'10 gick av stapeln och det var jättetrevligt. Majoriteten av släkten samlades hemma hos oss. Det vankades grillning,dricka,lekar och massa annat roligt. Jag klagar verkligen inte för vi har alltid roligt!!

Men en viktig person fattades. En person som gör midsommar fulländat. Världens underbaraste mormor. Saknar dig mer än ord någonsin kan förklara. Men jag kände att du var där med oss. ♥ jag älskar dig


Idag är det endast tolv ynka dagar kvar tills vi sitter på planet till Tunisien. Tiden går så himla snabbt och jag längtar så fruktansvärt mycket! Det ska bli jätteskönt att komma härifrån och få slappna av och vara ifrån allt ett tag. Men det känns som att jag har HUNDRA saker kvar att inhandla trots att jag inte har det. Måste köpa ny bikini,vit skjorta och nya solglajjer. Även en kamera skulle behöva inhandlas men det lär jag nog få låna av någon, eftersom jobbet jag skulle få rann ut i sanden. Hur som helst, vi får se hur det blir. Det ordnar sig nog till slut. :)


Haha trodde aldrig jag skulle ladda upp den här bilden. LOOK AT MY FAT BELLY! HAHA Cola i käften förklarar ju allt. Men va bruuun jag var!! Bilden är i alla fall från när jag var i Kroatien 2008 på tävling och träningsläger med min kusin och två av mina dåvarande tränare. I had a great time! Hoppas det görs om snart!!


.


- THE RHYTHM OF OUR BODIES


k.l.o.c.k.r.e.n


A t-shirt signed by Hugo & Paow? SJÄLVKLART är jag med!

Är med och tävlar i en tävling på Hugo Rosas Blogg!
Tävlingen handlar om att vinna THE t-shirt signerad av Hugo och Paow!
Var med och tävla du också!

Annars så får ni önska mig lycka till! :) haha


Grillkväll med underbart folk

Hej sweethearts! Hur mår ni idag? Själv så är jag rätt depp, men trots det så mår jag ändå bra. Det finns en anledning till det men väljer att inte skriva om det här i bloggen nu.

Så vad ska ni hitta på idag?! Jag själv ska hem till en vän och hennes familj för grillkväll tillsammans med våran tävlingsgrupp. Vi ska ha en liten terminsavslutning för våra två tränare som lägger ner en massa tid på oss, med träningar och tävlingar. Det kommer nog bli jätteroligt. Det har vi alltid.


Nej nu måste jag kila och fixa med de sista, Men hoppas ni får en toppen dag!massa bilder på tävlingsgruppen( patrik och fredrik fattas) + mina kära tränare ♥
love you


-


Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
wish right now


Sommarlov

Äntligen sommarlov!! Även om det inte känns som det. Men skönt som tusan i alla fall!
Är nu hemma i södertälje med familjen. Åkte hem hit från frövi idag. Inte så roligt.

Sa hej då till min kära vän Alexander. Sjukt jobbigt kan jag tillägga! Han har ju tagit studenten nu för andra gången, och ska flytta tillbaka till Borlänge. Sedan flyttar han till Frankrike. Och det är inte säkert att vi kommer träffas på hela sommarlovet.. så kanske inte hinner träffa honom mer innan han flyttar.
Hoppas du får det jättebra!!


KOMMER SAKNA DIG VERY MUCHO!!!

bild från i fredags


Resultat från BSOC

Lovade att skriva ett inlägg om hur det gick på Baltic Sea Open Championships. Så jag gör väl det nu. Tävlingen för mig gick inte alls bra. Jag hade två matcher. Första matchen var mot en svensk. Körde bra i Tachi-waza(stående), tills det blev Ne-Waza(brottning i mattan). Då åkte jag på ett armlås. Därmed förlorade jag matchen.
Andra matchen var mot en ryska. Gick rätt bra, tills det blev Ne-waza. Åkte på ett till armlås. Fast på andra armen. Torskade igen. Vilket resulterade i två förlorade matcher på armlås.. Vad betyder det? Jo att jag måste träna mer på Ne-waza. Fint att min viktklass vanns av en svensk. Det gillar vi.

För övrigt så var resan till Finland jätterolig. Vi hade det riktigt trevligt på båten dit, under tiden vi var där, och på båtresan hem. Vi åt buffé på hemvägen. Kan inte säga annat än NAMNAMNAM! Det var riktigt smarrigt. Men resultatet efter all efterrätt var två speedade judokas. Jag och Becka fick på tok för mycket socker i oss. Men vem klagar? INTE JAG :D


Lite bilder från resan:
SOMMAR

Nu känner man att sommaren är här!! SKÖNT!! Har legat ute i solen två dagar i rad nu, så himla skönt! De som fattas nu är att skolan ska ta slut. En vecka kvar, sedan är det sommarlov!

Inte långt kvar tills jag ska till Tunisien heller. Love, BIG TIME!!

Men först är det en massa annat som kommer hända. Ska eventuellt på Peace&Love, Jessica kommer till Södertälje, träffa kompisar från tälje, träna med SJK mm. Sommaren kommer bli toppen! och jag längtar mer än någonsin.

Kände för att dela med mig av min glädje! pusssssss


RSS 2.0