Onsdag 3 februari

Onsdag betyder datorkunskap. Helt okej lektion eftersom man inte behöver göra någonting i stort sätt, eller ja vi får arbeta med lite uppgifter,samtidigt som man kan sitta vid facebook fast man inte får haha!

Gårdagen vart ganska lugn. Tidig träning men hade inte tänkt att träna eftersom jag var så himla trött men det blev träning iallafall. Men det gick inte så himla bra för det slutade med att jag kände mig helt nerdrogad tack vare att jag fick Annas häl i huvudet. Men vem har sagt att judo är mjukt? den som hittade på att judo betyder "den mjuka vägen" hade nog en aning fel. haha
Efter träningen drog jag,Sofie och Jessica hem till oss och lagade mat,det blev lax,hollandaisesås och potatisklyftor! MUMS Sen vart det en sväng och träffa en snygging. Haha


På schemat idag står det: Skola,plugg och träning. Imorgon har jag prov i Medicinsk grundkurs så det blir att plugga järnet idag alltså! Usch,känner inte alls för att plugga,men det är ett måste.


Slänger in en bild på två schteekare,sen måste jag fortsätta med uppgifterna! Bilden är från här om dagen då vi hade dricktävling. Final med fanta mellan Gourlay och Viktor!


puss
/sabrina

Kommentarer
Postat av: Sabrina

HAHAH vem va sniggsien då ;)

2010-02-03 @ 15:42:15
URL: http://karouisellstrom.blogg.se/
Postat av: Sabrina

Syster: Det är en hemlis :)

2010-02-03 @ 17:41:15
URL: http://sabrinaks.blogg.se/
Postat av: Nettan

jag tror jag vet vem de ä :P

2010-02-08 @ 01:34:53
URL: http://karouisellstrom.blogg.se/
Postat av: Sabrina

Svar till syster: Nej nu får du hålla tyst! :)

2010-02-08 @ 09:55:11
URL: http://sabrinaks.blogg.se/

Kommentera inlägget här snygging;

Ditt fina namn;
Kom ihåg mig?

E-postadress; (publiceras ej)

URL/Namnet på din blogg;

Kommentar;

Trackback
RSS 2.0