Comme il se doit

Imorgon bär det av tillbaka till Lindesberg. Jag åker nog antagligen rätt tidigt på dagen. Hade tänkt att ta tag och städa ur lägenheten eftersom jag har flyttat ur den. Så jag får det gjort. Ser inte fram emot det dock, men de är lika bra att man gör det. Så har man en sak mindre att tänka på.

Förutom städningen så har jag lite längtan för att komma tillbaka dit. Inte för skolan och all plugg då, men för att få börja träna judo ordentligt igen. Har ett skadat knä just nu och har haft det några veckor, men det är på bättringsvägen vilket känns väldigt skönt. Men helt bra är det inte än, men med lite bandage och knästöd så ska det nog gå. Dags att börja träna nu, det är ju trots allt J-SM snart. Och med tanke på all julmat och julgodis jag har ätit så är det nog läge att börja tänka på vikten igen. Väger väl ett par hundra över nu känns det som, haha! Tur att mitt nyårslöfte i år var att sluta äta godis. Det behövs må jag säga, då jag är en riktig godisråtta. Socker överhuvudtaget är något jag är galen i.


Snön bara öser ner ute, och jag blir så himla sur. Vill inte ha mer snö! Jag vill att det ska bli sommar, så man kan gå med korta shorts, oversizelinne, ett par snygga sandaler, ett fint nagellack målat på naglarna och endast ha mascara målad på ögonfransarna! Hur underbart skulle inte det vara nu?take me back, again and again and again

Kommentarer

Kommentera inlägget här snygging;

Ditt fina namn;
Kom ihåg mig?

E-postadress; (publiceras ej)

URL/Namnet på din blogg;

Kommentar;

Trackback
RSS 2.0