MUSIC IS THERAPY

Den här låten är verkligen jättebra. Kan lyssna på den om och om igen. Det är så himla skönt att bara få lägga sig ner och blunda,lyssna på musik och slappna av. Jag älskar det! Och den här låten är perfekt för just det. Plus att den är så sjukt fin! Jag älskar musik. Jag tror faktiskt alla gör det. För mig är det som en slags terapi ibland. Om man går igenom tuffa perioder är musik en jättebra hjälp. Jag brukar stänga mig ute från omvärlden ett tag och bara lyssna på lugna låtar. Det lugnar ner mig en hel del, Superskönt. Musik är bra i alla lägen i princip. Tänk om det inte fanns musik? Det skulle vara helt fel!
Tacka gudarna för att musik finns.


► Bless the broken road - Rascal Flatts


DESTINATION ESTLAND

Halva veckan av sportlovet har gått och jag är i Frövi.. Åkte hem till Södertälje i Fredags sen så åkte jag tillbaka hit i tisdags efter många om och men. Jag hatar SJ på vintern. I princip ALLA tåg som kunde ta mig på något sätt till Frövi var inställda.. så det var nära att jag och sofie inte tog oss hem. Men det slutade med att hennes pappa fick skjutsa oss. Så himla snällt av honom! SJ AB blir BAJS baklänges av en anledning... nej nu ska vi inte vara såna.. Surt bara att sveriges tåg inte är anpassade och gjorda för att finnas i Europa.

Hur som helst,uppdateringen har inte varit av den bästa,men har ingen lust alls. Har så mycket att tänka på nu så jag sätter inte bloggen i första hand.

Känns lite tråkigt att inte få spendera hela lovet hemma i Södertälje med min familj. Men jag hann i alla fall vara där i några dagar. Det var rätt skönt må jag säga! Spendera massa tid med dom och så. Jag kan ju säga att jag tar vara på tiden med dom mycket mer nu när jag inte bor hemma längre. Jag och mamma tog även en tripp hem till mormor. Hjälpte henne att möblera om,pratade en hel del,och åt lunch/middag. Vill försöka träffa henne varje gång nu när jag åker hem med tanke på hur läget är..
Tror det blir att åka hem igen nästa helg!

Åker ju till Estland imorgon. Det är tävling på lördag och därefter är det läger. Kommer hem nästa onsdag igen. Är lite orolig över vikten. Vägde mig idag och hade 1,8kg kvar och det är två dagar till invägning.. Vägde mig efter middagen dock,men ändå.. Vi får se hur det går. KOMMER IAF KÖPA GODIS SOM TUSAN PÅ BÅTEN!! :D blir ju bra så kan ja tröstäta om jag inte klarar vikten,haha




HEMFÄRD IMORGON!

FREDAG IMORGON! vilket betyder sportlov och det betyder också att jag får åka hem till Södertälje! Fy vad jag längtar. Ska dock bara vara i Södertälje till tisdag men det ska ändå bli så himla skönt att få åka hem.
Men först väntar morgonträning med Volleyboll och en dag i skolan.

Idag är jag rätt trött, tack vare att vi blev våldgästade av adam,andreas och deras två polare mitt i natten. Inte okej!! Men man kan egentligen inte förvänta sig annat av dom. Haha

Sitter just nu och tittar på Joey med Sofie och väntar på att tiden ska gå så att vi kan bege oss till träningen. Är inte taggad alls, har ont i halsen och träningsvärk i mage och axlar efter måndagens träning och dagens specialidrott. Men det är så det ska vara!!




Bjuder på en bild på Sofie och mig från nobelmiddagen 09.


Junior SM 2010

Hej på er!
Idag är det måndag,ny vecka alltså! Fem dagar kvar till sportlov. Åh va skönt det ska bli!

I helgen var det ju junior SM  så i fredags förmiddag begav vi oss upp till Sundsvall. Fy tusan. Mellan 6-7 timmar i en buss utan att få äta något är inte så jätteroligt kan jag ju säga er. Strul med vikten inför en tävling är ALDRIG roligt. Veckan innan hade jag över 2 kilo att banta. Jag som tycker det är sjukt mycket ska egentligen inte klaga när det fanns andra som hade upp till 4-5 kilo att banta ner. Haha så sämst jag är. Hur som helst, när vi om upp till Sundsvall vägde jag mig och då låg jag bara 6 hekto över? Hm lite konstigt eftersom jag hade haft 2 kilo några dagar innan, Haha ja men jag har ju mina bortförklaringar.

Men det blev lite bastu i alla fall. Trots att jag bara hade 6 hg att basta ner så blev jag helt yr efter ett tag. Men så kan det bli när man skrapar bort all vätska. Fast tror inte att basta bort massa kilo är något för mig egentligen.. Tur att jag inte var tvungen att basta bort så mycket!

På kvällen blev det en stor,god pastabuffé! MUMS. Gillart till tusen! Men efter så rullade man fram,ärligt talat! Men jäklar så gott det var,så det var lätt värt det.
Efter vi krubbat klart vart det en tripp in till Shulle och Murres rum,eftersom alla Södertäljare också skulle tävla.. Vi kollade på Dum&Dummare. Sjuuukt skön film alltså!!
Sedan blev det att sova en lååång nattssömn!

På lördag vart det sovmorgon till 9. Vaknade upp,helt utvilad!! Perfekt för en tävlingsdag. Men frukosten väntade så vi kilade ner till restaurangen. Hotellfrukost vill man inte missa.

Jag tävlade inte förrän kvart i fyra dock... Men tur att man kunde underhålla sig med att titta på de andras matcher. Men när väl min viktklass hade börjat var det tid för att börja tagga. Hade riktigt tuffa motståndare i min viktklass,typ halva juniorlandslaget. I första mötte jag Fanny Malmborg som är så jäkla duktig!! Är rätt nöjd med matchen. Fick in ett jättesnyggt svep på henne så kan inte vara mer än nöjd trots att jag sedan förlorade matchen. I andra matchen mötte jag Mikaela Barrera. Matchen sög verkligen,förlorade på en skitsak. Hon var också duktig,men känner att det kunde gått tusen gånger bättre i just den matchen. Hade mer att ge.
Men två förlorade matcher slutade med att jag åkte ur. Så där var SM passerat.

Så nu blir det att tagga inför Estland nästa vecka!!



En bild på mina tränare och de som tog medaljer i helgen! GRATTIS!!


/sabrina

Bastu!

Hej på er! Har inte skrivit på ett par dagar,men jag har känt att jag verkligen inte har velat. Har haft det ganska jobbigt,har det dock fortfarande men tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg så att bloggen inte torkar ut!

Hur som helst,det är lite saker som har hänt med min mormor som ni kanske har märkt. Hon är sjuk,och mår inte bra. Det känns väldigt mycket eftersom jag är så himla nära henne. Hela släkten är väldigt tighta så det har tagit ganska hårt på oss alla. Så det är en liten jobbig period just nu. Känner att jag bara vill åka hem till Södertälje och spendera allt tid med mormor,men det går ju inte.. Har massa tävlingar som närmar sig, bl.a. SM på lördag så det är träning som gäller. Sen så är det ju skola också. Men jag åker hem nästa helg och är kvar där i 3-4 dagar som tur är.. Sportlovet börjar ju då men vi åker ju till Estland så hinner bara vara hemma i några dagar,men det är alltid något. Så då ska jag passa på att spendera tid med mormor.

Tisdag är verkligen veckans drygaste dag. Vi har bara två lektioner men dom är ca 2½-3 timmar långa så det är riktigt tröttsamt. Sedan är det Randoriträning direkt efter skolan så jag är ganska trött efter. Men det är skönt att träningen är tidig. Efter träningen bastade jag med massa trevligt folk. Gillart! Eller ja,det är ju skönt att basta,men när man ska basta inför invägning är det inte lika roligt. Haha! Har ca ett kilo att gå ner till fredag,så jag tror det blir basta på fredag också! Men då lär det bli ett helt kilo...
Klockan tio på fredag bär det av till Sundsvall. Så dom som väger över har lite tid på sig att gå ner eftersom det tar ca 6 timmar. 

Blev ett ganska långt inlägg så har inte så mycket mer att skriva faktiskt.. Har så mycket tankar i huvudet så känner inte för att skriva mer. Men vi får se när jag skriver i bloggen igen. Kanske blir imorgon,i helgen eller kanske nästa vecka. Vi får se helt enkelt. Men ha det så fint allihopa.





/ s

DET GÖR ONT

Jag vet inte vad jag ska göra,hur jag ska reagera.. Chock efter chock och jag vet inte hur jag ska hantera det är. Det gör så ont i hjärtat, det är overkligt,jag klarar det inte. Jag begär inte att du ska kämpa,men du kan väl iallafall försöka? Snälla? Lämna oss inte,inte nu. Vi behöver dig! Det är inte din tid,inte än.. Så snälla fortsätt kämpa så är du snäll älskade mormor?

Det har blivit så allvarligt på så kort tid.. Allt kom verkligen på en gång,och nu är det bara en tidsfråga? Man inser inte hur saker kan bli förrän det väl inträffar. Känner mig vilsen. Jag vet inte hur jag ska klara av det här. Det gör för ont.

jag älskar dig mormor,lämna oss inte. Inte nu



♥ mormor

Min fina älskade mormor! Jag tänker på dig i princip hela tiden! Kämpa på,du klarar det. Jag vet att du gör det,för du är stark! Känns så himla jobbigt att du är där och jag är här,vill bara vara hos dig nu! Men jag kommer till Södertälje i helgen,så då kommer jag och hälsar på dig!

Jag är så himla tom på ord,jag vet inte vad jag ska göra. Det är så himla jobbigt. Det känns som att du var frisk, så som du brukar vara... sen helt plötsligt så blir det raka motsatsen. All information kom som en chock. Mamma berättade hur det stod till.. och jag visste inte,eller ja, jag vet fortfarande inte hur jag ska reagera.. Jag visste ju innan att du inte var helt bra,men varför ska de behöva bli just såhär? Så se till att kämpa nu,för oss. Jag saknar dig



Jag älskar dig ♥
/ din Ronja


VÄRME TACK!

Att plugga är bland det värsta som finns!! Fy tusan vad jag ogillar att plugga. Så himla tråkigt alltså. Tur att det finns musik att lyssna på medans man försöker bli ett knyck smartare.. Det är dock ganska dåligt att lyssnar på musik samtidigt. Koncentrationen blir ju inte likadan.
Ja,anledningen till detta inlägg är att jag sitter och pluggar just nu.. Har prov imorgon i Medicinsk grundkurs. Det lockar inte ens pyttelite! Men man får göra sitt bästa helt enkelt.

Måste också säga att jag är oerhört trött på snön!! Vill att den ska försvinna. Hit med sommaren och värmen istället! Jag vill att det ska bli juli,för då blir det Tunisien i en månad. LOVELY




Kroatien 08. Träning/tävlingsvecka med judon. Men kan nog påstå att det vart mer sola,bada och shoppa än träning faktiskt! Det var verkligen jättefint där! Tänker lätt åka tillbaka dit igen.


Onsdag 3 februari

Onsdag betyder datorkunskap. Helt okej lektion eftersom man inte behöver göra någonting i stort sätt, eller ja vi får arbeta med lite uppgifter,samtidigt som man kan sitta vid facebook fast man inte får haha!

Gårdagen vart ganska lugn. Tidig träning men hade inte tänkt att träna eftersom jag var så himla trött men det blev träning iallafall. Men det gick inte så himla bra för det slutade med att jag kände mig helt nerdrogad tack vare att jag fick Annas häl i huvudet. Men vem har sagt att judo är mjukt? den som hittade på att judo betyder "den mjuka vägen" hade nog en aning fel. haha
Efter träningen drog jag,Sofie och Jessica hem till oss och lagade mat,det blev lax,hollandaisesås och potatisklyftor! MUMS Sen vart det en sväng och träffa en snygging. Haha


På schemat idag står det: Skola,plugg och träning. Imorgon har jag prov i Medicinsk grundkurs så det blir att plugga järnet idag alltså! Usch,känner inte alls för att plugga,men det är ett måste.


Slänger in en bild på två schteekare,sen måste jag fortsätta med uppgifterna! 



Bilden är från här om dagen då vi hade dricktävling. Final med fanta mellan Gourlay och Viktor!


puss
/sabrina

Riksrandori

Har fått klagomål om att jag uppdaterat dåligt! Ja Thea,det är dig jag menar.. Men jag har faktiskt inte haft tid. I helgen var det riksrandoriläger här i Frövi så det har varit riktigt fartfyllt. Fem pass var det,och jag tog mig igenom allihopa vilket jag är ganska glad över. Trodde aldrig att jag skulle ta mig igenom alla. Innan jag började på Judogymnasiet hade jag nog aldrig haft den orken/viljan att ta mig igenom alla fem ärligt talat,men nu jäklar! Det var bara att kötta på,så nu har jag träningsvärk i de mesta delarna av kroppen,men det är så det ska vara efter ett läger. Det var riktigt roligt!!

Vi hade fullt hus också. Vi var runt 10 stycken som sov i min och Sofies lägenhet,så det var himla trångt där alltså,det låg kläder och judodräkter ÖVERALLT verkligen! Tur att det bara var över helgen.. hehe

Igårkväll efter sista passet drog jag,Jessica,Sofie,Mårten och Viktor hem till Viktor och tog en tupplur! Det var jätteskönt! Tillägger att alla fem låg i viktors säng. Mysigt!! Efter det kilade vi hem till mig och snackade och åt lite tårta sen begav vi oss vidare hem till Jacob och Gourlay och spelade Super Mario! haha kan lova att man blir beroende av det spelet! Så j*vla roligt!

Nu sitter jag i skolan och ska snart ha svenska. I eftermiddag ska jag åka skridskor! :D


/sabrina


RSS 2.0