Estland

Om en & en halvtimme avgår bussen från arenan som ska ta oss till stockholm. Därifrån tar vi båten till Estland för tävling och läger. Skriver och berättar när jag kommer hem igen!

Syster, jag saknar dig med! Hör av dig direkt när svaret från JG kommer! Även om jag är i Estland, ok?! älskar dig

puss sålänge
/sabrina

the best thing about me is you


Du ger mig allt bara genom att andas

Cause baby tonight, the DJ got us falling in love again

Puuuh! Idag har jag banne mig varit duktig. Det blev dammsugning, diska, tvätta & skura alla golv! Äntligen är allting klart. Blir att glo lite på tv medan jag väntar på att C ska bli klar på körskolan så att vi kan gå och träna. Fast det är inte förrän senare.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett täcke och en kopp te!

/ s

Heeeey, heey baby

Medan C är på körskolan passar jag på och tvätta. Har även dskat och dammsugit. Senare så blir det att börja packa lite smått eftersom att vi åker till Estland imorgon. Ska även försöka hinna med att träna lite.
Mycket som ska göras, men ja det är ju lov så då hinner man faktiskt med allting.

Sitter just nu och lyssnar på musik, ska väl gå ner till tvättstugan om en liten stund. Men först ska jag göra mig lite att äta! Slänger in ett inlägg till senare.

puss/ sabrina



sportlov

I helgen var det JSM och USM som ni redan vet. För min del gick det inte så bra, tråkigt nog. Är inte nöjd alls och vet själv att jag kunde gjort betydligt bättre ifrån mig. Men ja, det är väl som de säger; det kommer fler tävlingar. Som den kommande helgen då Estonian Open går av stapeln. Så vi åker till Estland på torsdag. Då ska jag banne mig köra på som tusan!

Hur som helst så får jag säga grattis till de på JG som tog medaljer! RIKTIGT BRA KÖRT!!  & ett stort grattis till lillasyster som plockade hem en bronspeng! Grattis igen gumman, det var du värd!

För övrigt så är det ju just nu sportlov, det blev inte att jag åkte hem till Södertälje utan jag spenderar mitt lov här i Lindesberg med Christoffer. Eftersom jag har tid på sjukhuset idag och så åker vi ju till Estland på torsdag som sagt. Så jag får ta och åka hem efter lovet istället.
Nu ska jag nog göra mig i ordning och sedan bege mig till arenan för att springa lite på löpbandet & lite annat. Därefter blir det en tripp till Sjukhuset för att kolla upp knät, äntligen!

puss/ sabrina

Time to loose some weight

Sitter i skrivande stund inne i N-husets datasal på skolan och har Naturkunskap. Det är meningen att vi ska hålla på och jobba med ett arbete som vi håller på med, men eftersom att jag är klar så sitter jag inne och glor på facebook och skriver lite här. Morgonen började med morgonträning. Det blev runt 16 längder, sedan var det dags för simtävling för de som ville. Jag var dock inte med. Efter det vart det bada bubbelpool en stund, sen duschen. Sedan var det frukost. Jag fick äta en äggvita och dricka lite te, en riktig lyxfrukost! Eller? Det är ju invägning imorgonkväll inför SM på söndag, så just nu pågår bantning.. bläää. Jag orkar inte mer. Hatar den jävla bantningen alltså. Börjar bli lite orolig att jag inte kommer klara invägningen denna gång.

Längtar dock som en tok till söndagmorgon då det är hotellfrukost!! Godaste frukosten må jag nog säga, hehe. Sedan efter tävlingen är det bara att börja banta igen, då det är tävling i Estland nästa vecka.

Imorgon klockan tio bär det av till Norrköping. Blir att kila till arenan lite tidigare för att påbörja min bastning. Vi är väl framme i Nkpg runt ett någon gång. När vi kommer fram blir det titta på lite matcher sedan basta lite till. Wihuuu

Jag älskar judo, men ibland undrar jag vad fan det är för sport! haha


Español

!Hola!
Hade nyss prov i spanska. Det gick faktiskt bättre än förväntat och det känns skönt. Just nu sitter jag med två klasskompisar i biblioteket och väntar på att klockan ska bli två. Då väntas en två timmars lång föreläsning. Usch säger jag. Tvekar inte på att jag kommer slummra till ett antal gånger..

Känner mig även väldigt lättad över att jag är klar med alla mina redovisningar i tid för en gångs skull. Annars brukar jag fixa allting i sista minuten, men inte nu inte!

Hm, vad mer finns att säga... Jo just det, på söndag vankas det Junior-SM.. och jag känner väl sådär inför det. Ligger rätt mycket över med vikten, och för första gången på länge nu är jag lite nervös att jag inte kommer klara det. Blir väl att sitta i bastun tills jag svimmar på lördag. Det är dessutom min första tävling sen jag skadade knät så det gör mig ännu mer nervös. Men det ordnar sig nog.

Saknar mina syskon väldigt mycket nu och jag längtar tills jag åker hem nästa gång. Vilket tyvärr blir efter sportlovet någon gång..ett tag kvar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Tur att jag har en så fin pojke som förgyller mina dagar.


puss! / sabrina


S for summercravings

Usch, vad jag är trött på snön nu! Det bara öser ner utomhus. Tar det aldrig slut? Det känns som att det är dags för sommaren att komma nu. Har fått cravings! Vill ha de där brunbrända benen, korta shortsen, de transparenta linnena..gaaah, sommaren helt enkelt!

Har bestämt mig nu för att slinga håret ljust till sommaren och denna gång blir det hos frisören, inte hemma som sist. Så att det blir bra denna gång. Kanske till och med färgar det till våren. Man vet aldrig vad jag får för ryck! Är riktigt sugen nu.

Imorgon är det äntligen fredag, igen! Veckorna bara flyter fram. Sista lediga helgen nu, sedan är det massor av tävlingar. Ska kila in till Örebro med Amanda imorgon, ska försöka hitta någon alla hjärtansdag present. Är så himla dålig på att komma på saker, så får se vart det slutar. haha





dags att kila till träningen, puss!

förresten, så är jag nog världens lyckligaste.

Le dimanche

Idag är det söndag. Vilket betyder mysdag & det är exakt det jag har gjort idag. Myst som tusan. Dagen började med att jag vaknade runt tolv, låg och drog mig i sängen ett tag sedan var det bara att gå upp. C drog ut och övningskörde med sin pappa så jag hoppade in i duschen. Sedan begav vi oss ut till hans föräldrar för lite grillande. Tycker alltid att det är lika trevligt att åka ut dit! Sedan begav vi oss tillbaka hit. Christoffer gick till arenan och gymmade och jag tog en sväng till elevhemmet för att hämta lite saker. Efter det kilade jag hem till C igen. Tog mig en varm lång dusch för att få bort all brandlukt.

Nu sitter jag här och lyssnar musik, älskling är och solar med en kompis. När han kommer tillbaka blir det att titta på Minuten och därefter ska vi kanske kolla på Beck som tydligen visas på tv idag. Annars sätter vi väl på någon film. Får se vad som händer. Hur som helst har det varit en riktigt skön söndag idag och jag fruktar just nu morgondagen.. då jag har specialidrott direkt på morgonen och då väntar träning utomhus.. brrr! Kommer nog frysa ihjäl.



så vacker låt & en röst att dö för

18 barre och en underbar dag/kväll/natt

Kom nyss på mig själv att jag inte alls har berättat om hur jag spenderade min efterlängtande 18-årsdag. Så tänkte passa på att göra det nu.

Den 28 januari började som vilken vanlig fredag som helst. Morgonträning, skola sedan kilade jag iväg till arenahallen för att titta på intagningstesterna som ägde rum. Min lillasyster söker till JudoGymnasiet i år så då var det lite extra intressant att se testerna. Hur som helst, dagen fortsatte med Riksrandoriläger. Var med på ett pass sedan så drog jag och Stoffe hem till honom, fixade oss lite. Sedan bar det av till Chinagarden för middag. Åt en riktigt god kyckliggryta med ris och till efterrätt blev det friterad banan med glass. HUR GOTT SOM HELST. Efter det gick vi hem till älskling igen. Fick även 3 st röda rosor och en parfym av honom.

Den 29e januari klockan 07.11 tog jag tåget hem till Södertälje. Runt lunch tog jag och familjen en tripp till minneslunden där vi mötte upp några släktingar. Det blev att tända lite ljus för mormor där då det var hennes födelsedag. Sedan drog de flesta hem till sig. Moster,morbror, kusin och hennes dotter följde med hem till oss också. Vi började plocka fram all fika och mat, och runt tre började det droppa in folk. Vi åt smörgåstårta, sedan vart det fika och massa prat! OCH ÄNTLIGEN var det dags för presenten! Fick en Mini-PC av släkten som jag blev riktigt nöjd med! Dagen fortsatte och vid femslaget tog jag min första shot. Det blev mycket prat, lite mer shottar och sedan började folk avlägsna sig hemåt. Kvar vart jag,mamma, pappa, lillebror, kusin, kusins dotter och mina storebröder. Det fortsatte med en massa shottande och skratt. Vid elva var det dags för utgång med två tjejkompisar. Vi kilade till Stanleys och tog några drinkar, lyssnade musik och pratade. Det blev inte så mycket dans då DJ:n sög, rent ut sagt.
Runt två drog jag hem igen och fick en mindre chock då min andra kusins dotter och hennes pojkvän var hos oss. Då var det bara att festa vidare! En riktigt bra natt med massa shottar och annat drickande. Blev en hel del skratt!
Vid femslaget deckade jag, haha. 

Dagen därpå mådde jag som jag förtjänade kan jag lova. Men hur som helst så hade jag en toppen dag och det var riktigt roligt. En hel del foton togs också som jag väntar på att få skickade av Emelie. 

Långt inlägg, men det får ni leva med. 

/sabrina 

The last song

Så var det dags för min årliga uppdatering, haha. Vet inte vad jag ska göra av bloggen..har varken tid eller inspiration att skriva. Men det får nog bli så att jag skriver när jag känner för det helt enkelt.

Allting är bara bra här, håller på att tillfriskna efter en tung förkylning och halsont. Knäskadan går mot bättringsvägen och jag är snart helt fit for fight. Känns lite trist att jag inte kan köra judo fullt ut.. men det är väl lika bra att vara försiktig så att inte knät pajar igen. Eller ja, att jag inte pajar den mer. Det är ju trots allt Junior-SM snart, och helgen efter SM är det Estland. Så jag får köra på lindat knä + tejp så länge som det behövs.

Sitter i skrivande stund hemma hos min fina pojke. Han ligger och tittar på någon film medan jag sitter här och kikar efter lite sommarjobb, men det går väl inte så jättebra kan jag säga. Så ger väl upp det just nu. Till det så förgyller musik min tid såhär på kvällskvisten. Tittade för en stund sedan klart på The Last Song. Gudars, vilken bra film! Värd att se, helt klart.

Skänker även mina varmaste tankar till min släkt i Tunisien. Repose en paix grand-père, je t'aime! vila i frid farfar.



varje dag med dig är som ett kapitel i en saga.

RSS 2.0