ALEXANDER "ROCKY" THORELL

Nu tänkte jag ta och berätta för er om min fina vän Alexander Thorell.
När jag började på JudoGymnasiet var han inte en av de första jag lärde känna. Det tog ett tag men efter många om och men efter ett läger i Uppsala lärde vi känna varandra. Hur vi lärde känna varandra var ganska komiskt,roligt och rätt nördigt men jag ångrar det inte en enda minut. Han är en jättefin vän och man kan prata med honom om precis allting. Han är en av mina bästa killkompisar faktiskt. Tillägger även att han är en kung på judo som är mycket viktigt att veta. (Han är med i seniorlandslaget,så grym är han)

Det som är så roligt med Alex är att han är inte alls lik andra killar. Han är lite av en Gentleman och Pajas på samma gång vilket är rätt roligt för att han kan vara hur seriös som helst samtidigt som han är en av de största skojarna på jorden. För att inte tala om hur han är när han umgås med sin andra halva Gourlay. Dom två ska alltid tävla,i precis allting. Mäta muskler,tjafsa om vem som är biffigast,vem som har störst blomkålsöron osv.. Ja ni vet hur killar är. Det är sjukt roligt att vara i hans närhet för att han får en alltid att skratta,oftast.  

När man träffar honom,vet ni hur han hälsar? Han säger oftast Wazuup dawwg och när han drar säger han Peace. Han är en riktig hobbygangster och han är bäst på det också!!

Det är ganska svårt att förklara hur han är,för man måste få tillfället själv att umgås med honom för att veta exakt vilken person han är. Men jag kan nog inte säga någonting annat än Speciell. Speciell på det bästa sättet.

Jag kommer ihåg i början när jag precis hade lärt känna honom. Vi blev ovänner. Det var inte alls roligt för man märkte rätt starkt att det fattades något. Och det kändes inte bra alls. Eftersom han är en så himla bra vän, en som man alltid kan vända sig till,en som alltid skojar,uppmuntrar och allt sådant så är ovän det sista man vill bli med honom. Vi var ovänner ett ganska bra tag. Anledningen var rätt dum men allra helst töntig så den tänker jag inte ens ta upp. Men det tog ett tag innan vi blev vänner igen,men när vi väl skapade peace så blev allt som vanligt igen. Vilket jag tycker är bra för att det är så det ska vara. Vi har hunnit vara ovänner två gånger sen vi lärde känna varandra men nu har vi lovat att inte bli det igen,och det har gått rätt bra tycker jag.

Hur som helst, Alexander är en av mina bästa killkompisar. Han har ett varmt hjärta,snygg kropp och jag lär inte missa att berätta för er att hans blomkålsöron är ganska grova,bara så ni vet. Och som jag sa: Han är en riktigt KUNG på judo!! Jag brukar alltid reta honom att han är sämst,dålig på judo och massa annat. Men han är faktiskt rätt grym. En riktig schtekare är han också,han schteker alltid. Så fort han får chansen så schteker han. Såna coola vänner tror inte jag att ni har. Så jag tycker synd om er som inte känner honom,för ni har missat något!

Detta inlägg tillägnar jag Alexander med riktig vänskapskärlek!


 
 





BRB, TYSKLAND

Slänger in ett sista inlägg innan jag åker till Tyskland. Vi åker imorgon klockan 05.00 på morgonkvisten. Björn(min tränare) kommer och hämtar upp oss med minibuss och därefter beger vi oss till Arlanda.

Jag har för övrigt packat klart allting,tror jag!! Jag avskyr att packa inför flygresor. Man vet verkligen aldrig hur mycket man behöver ha med sig,vad man behöver och hur mycket det man har packat väger.. Hoppas det inte blir för mycket hehe.

Är lite osäker på vikten.. Vägde runt 58,4 kg idag efter träningen så hade i alla fall gått ner 1 kg sen efter specialidrotten tidigare idag så det är jag ganska glad över. Får dock se hur det blir med de resterande 1,4 kilona som ska bort innan imorgonkväll. Blir nog att svälta under dagen, och förhoppningsvis finns det en bastu i Tyskland som vi är tillåtna att använda.. Har dock hört att det är gemensam nudistbastu där HAHA USCH.. Men skit i det,jag lär nog INTE basta naken oavsett vad fan dom säger,sen så knockar jag och Becka den jävel som glor på oss i bastun!! (Om det blir så att vi får basta alltså)
Är för övrigt så himlans hungrig.. fy tusan för att basta. Det är nog det värsta inför tävlingar. Jag hatar det. Men jag får se det positivt,imorgonkväll blir det god mat och kanske lite godis? :D

Nej nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag hoppa i säng med tusen täcken och massa mjukiskläder på i hopp om att jag kanske förlorar lite extra vikt under natten.

Puss på er! Uppdaterar när jag är hemma i Sverige igen. Kommer hem nästa onsdag.




Gammal bild från något KM för några år sedan. Sofie och jag.


I'M SO UP HIGH THAT I CAN'T SEE THE GROUND BELOW

På fredag åker vi till Bad Blankenburg,Tyskland. Tävling och därefter blir det läger,lite otaggad men det kommer alltid den sista dagen oftast. Vi åker från frövi fredagmorgon klockan 05.00. Längtar jag efter att gå upp så tidigt? Absolut inte,men man får väl passa på att sova i bussen på väg till Arlanda och på flyget. Stackars Björn som (frivilligt?) skjutsar oss dit,men snällt av honom. Vi kommer tillbaka till Sverige nästa onsdag så det blir nog att ta med sig en hel del läxor. Vi får väl se hur mycket jag kommer plugga av det jag tar med mig.

Snart är det lov också,två veckor och en dag för att vara exakt. Det ska bli skönt att åka hem till Södertälje och vara med familjen,saknar mina syskon,mamma och pappa ganska mycket nu. Ska passa på att hälsa på min älskade mormor då också. ♥






John Blund kommer nog och besöker mig snart känns det som. God natt!


WHEN THE DRUGS DON'T WORK NO MORE YOU GET HIGH ON LIFE, THAT'S WHAT THEY SAY WHEN YOU FEELING DOWN


THE MOMENT SOMEONE TELL YOU YOU'RE NOT GOOD ENOUGH IS THE MOMENT YOU KNOW YOU'RE BETTER THAN THEM

Morgonträningen är avklarad! Fy tusan vad det var jobbigt. Hinderbaneintervall hade vi idag.. Fyra varv,det låter pyttelite och jätteenkelt men i själva verket är det hur jobbigt som helst,och bantningen gör det inte ett dugg bättre. Efter träningen var det frukost(godaste frukosten på HELA veckan) och det enda jag fick stoppa i mig var ett glas mjölk.

Invägning ikväll,därav bantningen.. Ser ut att bli bastu ett tag,sen när jag klarat invägningen blir det PASTABUFFÉ! mumma!

Tänkte berätta för er att Vincent och Patrik från min hemmaklubb(Södertälje Judoklubb) har kommit in på JudoGymnasiet 2010!! Har sagt grattis ett antal gånger redan men säger det igen.. GRATTIS!!! Snart är sjk's tävlingsgrupp fulländad igen! :D Så till hösten flyttar dom ner hit.


Nej nu måste jag kila och prata med franskaläraren.



Bild från J-SM i Sundsvall


ONE OF THE HARDEST MOMENTS IN LIFE IS DECIDING WHEN TO GIVE UP AND WHEN TO TRY HARDER

Nej usch jag känner att bloggen har lagts åt sidan ett ganska bra tag. Har ingen insperation,ingen lust alls att skriva. Det är så himla mycket nu med träning,skola och tävlingar. Sen så har jag min mormor att tänka på samtidigt. En hel del ursäkter med det får ni ta.

I helgen är det tävling, i Norrköping. IG-fiskmåsarnas stad!! YAAY.
Sverigecupen,lagtävling som gäller. Det blir gött det,vet dock inte hur många tjejlag som är anmälda än. Men det lär ju inte vara så många. Tråkigt att det inte är fler som ställer upp när man vet att dom flesta distrikt skulle kunna ha lag.

Känner ni också att våren är påväg?! Så otroligt skönt! Igår var det en jättefin dag, solen lös och det var inte kallt alls. Idag är det lite kallare.. Längtar verkligen tills det blir varmare och man kan gå i tunna kläder. Jag längtar till sommaren!




Klart man bjuder!


Estonian Open 2010

Nu är jag hemma från Estland! Eller ja,jag kom faktiskt hem igår. Hehe! Det var sjukt roligt. Resan dit,tävlingen,lägret och allt annat!

Tävlingen gick inte så bra. Mötte en tjej från Estland i första matchen,men förlorade den. Och hon jag förlorade mot förlorade sedan mot Emma så därför fick jag inget återkval. Och därmed var tävlingen över för min del. Lite surt,men sånt händer! Det är bara att se framåt!

Sverige blev för övrigt bästa nation på tävlingen. Det slutade med 6 guld, 3 silver och 7 brons!! Så jäkla bra vi är! Grattis till alla som tog medalj och sjukt bra kämpat allihopa..

Efter tävlingen var det läger. Fem pass på tre dagar,ganska jobbigt. Men det var väldigt roligt. Skönt att få köra med folk som man inte kör med så ofta!

Båtresan hem röjde! Först åt vi buffé. Den var inte lika god som den på finlandsbåten men den var helt okej i alla fall,och efterrätterna var BÄST! mums. Sedan gick vi och lyssnade på livemusik och då kunde vi INTE sitta stilla. Jag,Sofie,Adam och Viktor gick upp på dansgolvet och dansade loss. Haha dom som sjöng måste tyckt att vi var helt sjuka,men det är det vanliga. Sedan tittade vi på en Latino Carneval där dom sjöng och dansade och massa annat. Roligt! Men efter så tog dom upp alla på dansgolvet och tvingade oss att dansa,fy tusan vilket röj det var. Och riktigt kul!!!

Nu är jag lite mör i kroppen på vissa ställen,men det börjar avta. Sitter i skolan och väntar på att gå och äta.. Vi hade prov idag men jag hade inte pluggat och eftersom jag varit i Estland får jag göra provet nästa vecka. HÖHÖ
Imorgon är det fredag så då är det morgonträning(vi skulle ha lugn träning,yes),skola sen åker jag hem till Södertälje. Det ska bli skönt att få vila lite eftersom att det är tävling nästa helg också,och sen helgen efter det åker jag till Tyskland och tävlar/tränar. Det ska bli NICE! :)


Dålig uppdatering som vanligt men har inte så himla mycket tid att lägga på bloggen. Så det får bli ett inlägg lite då och då.


puss!


RSS 2.0