It's time!

Hej! Tänkte att ja skulle skriva ett sista inlägg nu innan jag åker till Arlanda. Åker om ca 2 h & 40 min. Vi kommer vara där runt 5 sedan så går inte flyget förrän vid sju.. Men det är ju massa som ska göras. Incheckning, lämna väskorna och massa annat.

Får se om jag kanske sover i bilen påväg till Arlanda eller om jag sover på flyget. Haha lär ju inte sova nu i alla fall. Det blir mellanlandning i Frankfurt. Sedan så ska vi vänta där i en timme. Och därefter åker vi till Tunis. Är framme i Tunis runt tolv imorgon vid lunch.

Det kommer nog inte bli så mycket uppdatering när jag är där. Kanske skriver något inlägg men annars så kommer nog bloggen vara lite ouppdaterad. Men skriver när jag kan!! :)

Kommer sakna mamma som tusan, och mina storebröder!! Usch, det ska inte bli kul att vara ifrån dom. Men det går nog. Har väl vant mig eftersom jag inte bor hemma längre. Haha


Och till min fina vän Thea: Jag kommer sakna dig JÄTTEMYCKET!! Hoppas du har det världsbäst. Se till att ha det superbra och gör mig glad och var med R så ofta du kan! :D Ni är som gjorda för varandra!! Tro mig! I love you bästa vän. Jag hör av mig när jag är hemma igen.


Och ni andra, HA DET TOPPENBRA! För det ska jag ha.


Gör mig glad!

Den som köper den här tröjan till mig i present ger jag evig ära!! Den är så himla snygg! Ja vill ha den! jag måste ha den, jag ska ha den. That's it! :D om jag så får köpa den själv.


marry me

Jag älskar The Twilight Saga

Kom hem från Heron City för ett tag sen. Nu har jag äntligen sett Eclipse! Såg den tillsammans med mina tvillingkusiner, min kusindotter och hennes kompis. Jag måste nog säga att Eclipse är den bästa filmen jag sett! Den var så himla bra. Helt klart värd pengarna, och för er som inte har sett den. SE DEN FÖR TUSAN!! 

Och Jacob var så grymt vacker!!
Första gången man fick se honom i filmen...puuuh. He took my breath away! jag lovar er, jag blev helt tagen. Tror mitt hjärta tog ett extra skutt varje gång man såg honom på bioskärmen. Människan är en riktig skönhet! Jag tror att min framtid är spikad.




Taylor Lautner, will you marry me?


Heron City

Hello People! Hoppas ni haft en bra dag! Det har i alla fall jag. Eller ja, jag har inte gjort så speciellt mycket. Har varit hemma och tagit det lugnt, sedan begav jag mig till judohallen. Jag, min lillasyster och Ellinor gav oss ut på en löprunda innan judoträningen. Det blev dock ingen fys idag efter träningen. Skönt säger jag.

Inget bloggande igår. Men satt aldrig vid datorn vilket resulterade i noll uppdatering.

Imorgon vid lunch ska jag ner till stan och handla det absolutabsolut sista inför resan. Vet att jag har sagt att jag köpt allting jag behöver, men måste faktiskt inhandla ett par solbrillor. Ska även leta efter ett par chinos till min lillebror till bröllopet. Och sedan på kvällen drar jag in till Heron City med min kära kusin för att se på Eclipse. ÄNTLIGEN! Gav nästan upp hoppet om att få se den innan jag åker. Men så vart det inte. Hurra för det!

Nu är det Spanien-Tyskland på tv. Vet inte riktigt vilka jag hejar på.. Har knappt kollat något på fotbollen i år så jag vet inte vilka som är värda att få finalplatsen. Brukar faktiskt titta men missade de första matcherna så jag hade ingen större lust att börja titta mitt i allt.


See y'all later!



Haha så jävla chill låt! Går på högsta volym här.


5 Juillet 2010

Måndag betyder alltså att det är ny vecka. Måndag den femte juli betyder att det bara är fem dagar kvar tills jag åker. Det närmar sig nu! Om fem dagar sitter jag på planet. Det kommer bli lovely. Men jag börjar få lite ångest. Jag har ingen kamera och jag har några saker kvar som ska göras innan vi åker. Typ som att se ECLIPSE!! Jag måste verkligen se den innan jag åker. Men ja vi får väl se hur det blir med den saken! Min lillasyster har redan sett den så henne kan jag inte se med..

Så vad bjuder dagen på idag? Måndag är kodordet för Träning. Har träning kl fem, löpning. Fast tror att det bara skulle bli lite "hopp och lek" som min kära tränare Murén sa i onsdags, men de vet man ju inte hur det slutar. Därefter en och en halvtimmes judo, sedan fys. Det är väl lika bra att ge gärnet nu när jag kommer vara borta i en månad och inte ha samma tillgångar till att träna på det sättet jag har nu. Känns inte så himla aktuellt att ta med sig judodräkterna dit eftersom jag vet att vi inte kommer åka till någon judoklubb där. Så löparskorna blir de enda som åker med!



bild från Senior-Sm


Damn, he's hot!

Jag måste bara säga att jag måste nog ha världens coolaste moster! 
Idag efter att vi hade varit vid minneslunden så gick vi ner till stan för att ta bussen. Och ni vet på busshållplatserna så finns det ju såna dära reklambilder/posters på olika saker. Och eftersom Eclipse är så himla poppis nu och den filmen är aktuell på bio så sitter det massa såna posters på massa olika busshållplatser.

Och när vi var där och väntade på att bussen skulle komma så kom det såna gubbar som jobbar och byter såna affischer. Då sa min syster: Åh en sån vill ja ha!!(det var den nya vampyren Riley som prydde den postern). Självklart så vågade hon inte gå dit trots att alla i släkten sa att hon skulle göra de. Istället så går min moster fram till gubben och frågar om hon kan få den. Varav han ger den till henne. "Hon är ju makalös"-tänkte jag och skrattade! Förstår inte att hon vågade..

Efter att han hade bytt den ena bilden skulle ha byta den som var på busshållplatsen bredvid. Och jag visste att den bilden var en bild som JAG skulle vilja ha. Jag såg inte vem det var på, men ja hade sett den förr så jag visste vem det var på den bilden så jag sa direkt: "Jag skulle inte vilja ha den som Nettan har, jag vill ha den som han byter nu". Vet ni vad min moster gör då? Hon går fram till gubben och hämtar den åt mig!! Folk tittade på oss som att vi vore dumma i huvudet men vad gör det? För nu har jag ju världens fetaste poster på Taylor "JACOB" Lautner! :D



Kalla mig tönt or whatever men han är så jävla snygg!!


She is like the wind. I can't see her, but I can feel her.

Precis som jag skrev i tidigare inlägg så var jag vid Minneslunden och la en ros för mormor. Vi var rätt många från släkten men ändå inte alla. Hur som helst, det var mycket blandade känslor. Jag inser nog varje dag mer och mer att jag aldrig kommer få se mormor igen. Jag kommer aldrig få höra hennes röst, aldrig mer krama henne, aldrig mer få höra hur stolt hon är över mig.. Men det som känns mest är att jag aldrig mer kommer få säga till henne hur mycket jag älskar henne och hur glad jag är över att ha henne i mitt liv. Att hon är den bästa mormor man någonsin kan tänka sig. Det känns, och det gör så fruktansvärt ont.

Vissa dagar är jobbigare än andra. Det kommer dagar då allting känns extra jobbigt. De dagar då jag bara vill ta bussen till Rosenlund, trippa in i mormors lilla lya och prata ut med henne om allting..precis som vi gjorde ett par gånger. Jag kunde åka dit runt tolv på dagen, vara där hela dagen, äta middag och sedan på kvällen drack vi en kopp te och pratade om allting mellan himmel och jord. Hon frågade mig jämt om jag hade hittat mig någon snygging som jag hade fastnat för.. Ena gången fanns det ingen, och andra gången så hade jag någon. Då sa hon: "Är han snygg? När ska du komma hit med honom då? Du måste ju ta med honom så jag får godkänna han." Jag visste att jag kunde prata med henne om killar. Det kändes så bra. Det var så kul. För man kunde verkligen prata med henne om allt.
Hon brukade även berätta saker om från när hon var ung. Och det var alltid lika intressant att lyssna på det hon berättade. Hon var bland en av de starkaste människor jag känt, och jag såg upp till henne.

Sådana saker kommer jag alltid bära med mig. Hon fick mig alltid att känna att jag verkligen var värd någonting. Hon berättade för mig ett flertal gånger hur stolt jag gjort henne. Varje gång jag varit på tävling och skickade ett sms till henne om hur det hade gått, oavsett om jag hade tagit medalj eller inte så sa hon: "Du är så duktig och jag är så stolt över dig. Jag älskar dig,kramar mormor."  Varje gång jag fick ett sånt sms byggdes mitt självförtroende upp ett snäpp högre. För att jag visste att hon menade det. Varenda litet ord. 

De dagar jag känner att allting är jobbigt, och att ingenting går min väg tänker jag på mormor extra mycket. Jag tar fram de som jag har undangömt för alla andra. Det som jag har i hjärtat. De minnen som jag har tillsammans med henne. Och precis det som ja skrev innan, de ord som hon alltid sa när hon skulle berätta hur stolt hon var över mig. Och plötsligt så känns allting så mycket bättre.


because the greatest memories last forever.



Jag ska hälsa på min ängel

Bonjour tout le monde!!

Hur mår ni idag? Visst är vädret super? Eller ja här är det i alla fall det!

Idag ska jag och min familj och mina mostrar(med familjer?) en sväng till Minneslunden och sätta lite ljus och blommor för mormor. Känns väldigt fel. För mormor ska ju vara här med oss.. Enligt mig så var det inte mormors tid än. Men så tycker väl alla antar jag. Alla säger: Hon har det bättre nu bla bla bla.. Men vad spelar det för roll? Visst det är väl bra men vi då? Vi kommer sakna henne livet ut nu. Hon har alltid funnits vid våra sidor, vi har alltid kunnat känna trygghet hos henne. Och nu är den tiden förbi. Jag låter väldigt självisk just nu men det är helt ofattbart att en sådan person som henne, en person som alltid har funnits till för oss, en person som fulländar våran släkt har gett sig av. Nu kommer hon alltid vara "pusselbiten som fattas, den bit som gör allting fulländat"och den biten kommer vi aldrig få tillbaka. Saker och ting är förändrade, och det kommer aldrig bli detsamma igen. 


 
Jag älskar & saknar dig mormor. ♥
du är min ängel

Sept Jours Pour Aller

One week and I'm in paradise!

Nedräkningen har börjat! Sju ynka dagar kvar tills jag åker till Tunisien. Jag längtar bara mer och mer för varje dag som går! Kommer få njuta av riktig sol och värme i en hel månad! Det vankas även bröllop! Min farbror ska gifta sig så det kommer bli en riktigt tunisisk fest. Och ja tydligen så håller det på i flera dagar..hm vi får väl se hur det går! Tycker att det ska bli jätteroligt i alla fall!! Har varit på bröllop där förut men inte när det varit någon av mina närmsta. Så det blir nog en "upplevelse".

Längtar så fruktansvärt mycket efter farmors mat, vattenmelon, solen, stränderna, släktingar(allra helst en av mina kusiner som jag pratat ganska mycket med, vi har en hel del planer om när jag kommer dit :D) och allt annat som kommer hända under that fabulous month!!

Måste även bättra på mon français!!



 
bild på mig och mon petit frère från idag


Vinna en goodiebag? Jag ska försöka!

Har varit med på rätt mycket olika tävlingar på olika bloggar nu på senaste tiden, men har aldrig vunnit. Så förhoppningsvis vinner jag den här gången! :) Man kan vinna en mini-goodiebag med massa olika "skönhetsprylar".

Klicka Här för att komma till tävlingen!

Wish me luck!!
Kisses


S Y S K O N K Ä R L E K


Sveriges största vattenkrig

JA!! Idag går Sveriges Största Vattenkrig av stapeln! Över 1000 personer är anmälda. Men jag vet inte än om jag ska dit. Funderar på lägga mig ute i solen och sola istället eftersom det bjuds på riktigt varmt väder idag! Ska väl smsa runt lite och se vilka som ska dit av de ja känner, sen om det är några stycker drar jag nog dit. Tror att det blir riktigt roligt i alla fall!

Vad ska ni göra idag? Det är ju trots allt lördag så något roligt måste väl hända idag. Eller?



Eclipse

Är så sjukt sugen på att gå på bio ikväll! Ville på bio igår med men hade ingen att gå med? Vill se Eclipse!! Men de är inte en enda kotte i Södertälje som har lust att gå tydligen! Visste inte att Södertäljefolket var såhär tråkiga!! ÅÅÅH! Måste se den innan jag åker.

Det känns som att mitt sommarlov går till spillo. Jag har knappt gjort ett skit. Jag har träffat kompisar två gånger. Förutom det har jag bara varit med familjen och tränat. Det är i såna här tillfällen jag vill tillbaka till Frövi, för där händer det saker i alla fall..



Huvudstaden

Kom hem för en stund sen från en tripp in till Stockholm med min lillebror. Det blev lite shopping. Fick med mig två nya bikinis, en skjorta och en bh. Nu har jag i princip allt som jag behöver ha med mig till Tunisien. De enda som "fattas" är kameran och ett par nya solbrillor.

Idag är det bara åtta dagar tills vi åker! Tiden går så himla snabbt. Men jag klagar inte! Vill att det ska gå snabbare. Haha

För övrigt så är vädret ute helt amazing! Så jag förstår inte ens varför jag sitter här?!
Så nu kilar jag ut och lägger mig i solen!


gros bisous!





Jag älskar Justin Bieber's "nya" röst nu när han har kommit in i målbrottet!


REAL BEAUTY


RSS 2.0