Frånvarande.

Har inte uppdaterat så mycket på några dagar,har haft fullt upp! Men skriver snart när jag kan och har tid och berättar om allting!

PUSS
/sabrina


Judofolk!

Det blev en toppenbra dag igår! Nästa halva Judogymnasiet kom på besök,för att äta kladdkaka och umgås. Så superfina människor det är. Ångrar inte en sekund att jag sökte till judogymnasiet! Det blev en hel del prat,skratt mm. Jag och Björkis fick presenter av Anna,Frida och Rebecka! Jag fick en sprutflaska med saft i av Anna och Frida, sen fick jag en superfin ljusstake av Rebecka i form av en blomma. Tack tjejer! Jag fyller ju egentligen år imorgon, men fick presenter ändå,snällt av dom!! Efter det blev det en tripp hem till Assar och lämnade hans present,haha tror att han blev glad. Hoppas det iallafall. På hemvägen blev det en liten omväg,hehe..

Nu sitter jag hemma och tittar på One Tree Hill. Funderar på att göra mat, men vi har ingen pasta och har ingen lust att att gå till Tempo när det är såhär kallt. Så vi får se. Ingen träning ikväll,vi ska istället iväg på någon sak som vi inte fått veta än,för lite umgänge. Det blir trevligt tror jag.



/sabrina


Kladdkaka

Är i skolan,som vanligt.. har en lektion kvar och den är två och en halvtimme lång! USCH. Det borde vara olagligt att ha så långa lektioner. Efter skolan blir det att dra till hallen direkt,träning i en timme. Är tusen gånger tröttare än igår så vi får se hur träningen går.. Men har hela kvällen fri efter det iallafall. Och då kommer det massa fina människor hem till oss för att äta kladdkaka och umgås. Det blir gött. Kladdkaka är BÄST!

Ikväll ska jag försöka att sova tidigt,men det kommer säkert inte bli något med den saken. Helt omöjligt när det i stort sätt bara bor judofolk omkring oss. Alltid någon som kommer till oss och schteker! Haha

Slänger in ett inlägg ikväll om jag får tid. Nu blir det medicin.

big kisses
/sabrina


VACKER!

Jag har ett mål. Ett mål att lära mig spela denna låt. För det är verkligen den vackraste låt jag någonsin hört spelats på piano. Den är så otroligt fin!
Han är så himla duktig! En dag ska jag kunna spela den låten,om det så ska ta flera år för mig att lära den.




Gillar den här versionen lite mer,den låter lite bättre.


►River flows in you - Yiruma


♥/ S

TIRED.

Måndag,snart tisdag. Tillbaka i Frövi,ny vecka. Dagen har varit ganska seg. Matte,Svenska,lunch,Idrott och Engelsa stod på schemat. Kanske inte så jobbigt,men jag har varit så himla trött idag. Finns vissa skäl så har mig själv att skylla dock.

Kvällsträningen gick super! Det blev lite blandad teknik och randori(sparring). Fick kötta lite på en teknik som jag annars inte brukar göra,och det gick faktiskt bra! Imorgon är det tisdag,vilket betyder randori hela timmen. Blä,är inte taggad. Men om jag får lite sömn så kanske jag taggar till. Haha.

Är hemma ensam i min gigantiska lägenhet,min "sambo" Sofie försvann till en "Hemlig ort". HAHA, det är det vanliga. Som Sunnet brukar säga!

Nu blir det att glo vänner,och schteeka lite sen så blir det väl en dejt med sängen.
Good night,fellas.

/S


Hemfärd.

Idag åker jag hem till Frövi igen sorligt nog. Tur att man inte har det tråkigt där. Blir ett tidigt tåg idag,för jag orkar inte komma hem så sent. Åker runt 3 sen kommer jag hem vid halv 6 eller något. Ikväll får vi se vad som händer.

Nu blir det frukost. (y)

/sabrina

► If I knew then - Backstreet boys



Jag älskar verkligen låten,så himla bra är den!! Backstreet boys har jag tyckt om sen jag var liten,och gör det faktiskt fortfarande. Men är ju ingen tönt bara för det som vissa tycker? Bara för att dom är ett typiskt pojkband betyder det inte att dom är dåliga,för det är dom inte. Deras låter är superbra! Men folk slutar lyssna på dom när dom växer upp vilket är synd,eftersom dom faktiskt är bättre än förr.
De hade en konsert i hovet förra året i December som jag hade bestämt mig för att gå på,hade planerat allt,sen så sket det sig med pengar! En månad efter så säger bror min att han kunde bjudit mig på konserten i present!? Fatta att jag blev besviken att ja inte frågat honom,men om de kommer till sverige igen snart så SKA jag verkligen gå! Lovely ♥


/S

Galet på parkeringen.

Trodde jag skulle sitta hemma hela kvällen men så blev det inte. Den spenderades istället med Danne. Vi åkte runt lite sen stannade vi och pratade lite om allt och inget. Haha efter ett tag kom det en bil som ställde sig lite längre bort från oss ,sen stod dom där ett bra tag. Och vi kom på ganska snabbt vad dom hade för planer.. Igenimmade rutor säger allt! 
HAHA,riktiga nötter alltså. Roligt att varken jag eller D kunde låta bli att titta dit! HAHA

Lite senare fick vi sällskap av K och J. Vi åkte runt lite,snackade och skrattade en hel del. Perfekt avslut på denna helg. Det är i såna här lägen jag längtar extra mycket till Tälje.
Imorgon blir det hemfärd,vill inte. Men måste. Nästa helg är det riksrandoriläger. Så då blir man kvar i Frövi,men helgen därpå kommer jag ju hit igen. (y) tummen upp för det.

Måste utbringa ett hurra till min kära vän Jacob Björktorp som fyller hela 18 år idag. Grattis på dig,fina människa! Hoppas du får en bra födelsedag!! Det är du värd.


Jacob till vänster,och Alex till höger.

/sabrina

Tävling hos Kan Dee!

Såg att det är en tävling inne hos Kan Dee! jag brukar nästan aldrig vara med på tävlingar även om jag brukar vilja det. Eftersom jag oftast aldrig har turen att vinna så brukar jag inte ens chansa. Har försök varit med och tävla några gånger men det har inte gått så bra.
Hur som helst, hon ritar teckningar som jämt är så sjukt snygga! Sedan trycker hon de på olika klädesplagg! Och nu har hon en tävling där hon lottar ut ett av plaggen!

 Så ett sådant linne skulle absolut inte sitta fel! Har alltid velat ha ett sådant linne. Så tänkte att jag för en gångs skull skulle vara med och tävla, och hoppas att jag vinner nu då! :) Önska mig lycka till!


sjukt snyggt! Håller ni inte med?!



För att vara med och tävla gå in på:
http://kandeedrawings.blogg.se/2010/january/vinn-nya-galaxy-linnet.html#comment


/sabrina


Planer.

Det är precis det jag inte har för ikväll! Antar att det inte blir att dra hem till Oscar,efter som att jag inte har någonting att åka på. Känns inte så himla lockande att sitta hemma en lördagkväll men ja. Hade lite tankar på vad som skulle hittas på idag men presonen är lite frånvarande just nu eller någonting så det blir väl ingenting av med det heller. Haha.

Imorgon blir det att åka hem till Frövi igen. Helgerna går alldeles för fort tycker jag. Det känns som att så fort jag har kommit hem till Söder,så måste jag åka tillbaka till Frövi igen. Men kommer tillbaka hit om två helger igen. Och då blir det att fira födelsedag.



Maren på sommaren,lovely. Södertälje är ingenting annat än en Sommarstad!


/sabrina


D E L I C I O U S is the word




► Jag är en vampyr - Markus Krunegård





22 januari 2010

Kom hem till Södertälje igår! En dag extra hemma hos familjen har jag ingenting emot.

Idag vaknade jag vid halv 8 så jag gick upp och åt frukost,fixade mig sen gav jag mig av ner till stan. Hade tandläkar tid. Trodde jag bara skulle på undersökning. Men fick en ny tid vid halv 2 så då drog jag upp till Rosenborg och träffade lite gamla lärare medan jag väntade på att min lillasyster skulle sluta. Märkte när jag var i Rosenborg hur mycket jag saknar den skolan,och alla lärare, men mest av allt 9C. Det är sjukt hur mycket jag saknar den tiden!!

Hur som helst,när min syster hade slutat så kilade vi ner till tandläkaren där jag fick laga ett hål(!),ta bort massa tandsten sen fixa avtryck för den nya plastskenan efter som smarta jag glömde den andra när jag var i Finland. Allt på en gång, usch! Men det gick bra ändå.

Efter det tog vi en tur till affären där jag skulle köpa Assars present. Sedan begav vi oss hem till min älskade mormor. Satt och pratade lite om allt och inget.

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik,kollar lite på facebook och funderar på vad som händer imorgon. Blev bjuden hem till en kompis som ska ha födelsedagsfest i Gnesta?! Jag har inte ens ett jävla busskort så vet inte hur jag skulle ta mig dit,så det lär inte bli något av det. Men vi får se helt enkelt!


jag älskar dig mormor,se till att bli bra♥

/sabrina


Hem till Söder ♥

Sitter i skolan och väntar på min sista lektion. Kost-lektion. Helt okej faktiskt,lite läskig lärare men det spelar ändå ingen roll. Vi ska titta film om gluten och sen så ska vi göra någon macka eller något. Bättre än att sitta och läsa hundra sidor.

Klockan halv tre blir det att dra till specialidrotten. Tror det blir lite egen fys idag eftersom Peter tydligen skulle köra tester med bröderna Nilsson.

Sen blir det hemfärd till Södertälje! Har tandläkartid imorgon ju så åker hem idag istället för imorgon tidigt på morgonen. Jag är INGEN morgonmänniska. Så det är ganska gött att ja missar specialidrotten imorgon,fast att ja känner lite skuld över det. Men vad gör man..

Time for lession!


Idag är det exakt en vecka till jag fyller år förresten!

/sabrina


One tree hill ♥

Back in my apartment. Sitter och lyssnar på musik och tittar lite smått på tv. Såg slutet av One Tree Hill. Den serien är verkligen min favorit serie! Spelar verkligen ingen roll om det är gamla eller nya program,alltid lika bra!! Love it! Har önskat mig alla One Tree Hill-boxar i stort sett varje år i present eller julklapp men har aldrig fått en enda konstigt nog för det är verkligen någonting som alltid stått på min önskelista,haha. Får väl börja spara pengar och inhandla dom själv.

Snart blir det träning. Hur kunde man gissa det? Inte så ovanligt eftersom det nästan är allt man gör här. Men jag klagar inte,har valt det själv och jag älskar det!

Imorgon blir det att åka hem till Södertälje. Har tandläkartid på fredag så måste åka hem en dag innan. Hinner med skoldagen och specialidrotten,sen får jag rusa till stationen.



Mums säger jag bara!


Extra sovmorgon..

Ja precis,extra sovmorgon var precis vad jag tog. Jag försov mig i morse. Jättebra Sabrina! Guldstjärna till dig! men tur så kom jag bara 25 min försent.
Så nu sitter jag och har datorkunskap. Inte så himla roligt men det funkar. Man behöver inte göra så mycket.

Igårkväll efter tvättstugan drog vi oss till Becka och tittade på x-Men 2. Jag älskar dom filmerna! Dom är sjukt bra! Har inte sett Wolverine än men den vill jag verkligen se! Så den måste ses!

Och provet igår gick helt okej faktiskt. Det var inte så svårt som jag trodde. Råpluggade igår innan provet,sen så hade jag läst igenom lite dagen innan. Så jag är rätt nöjd!


Nu slutar vi! Time for music,förhoppningsvis.

/sabrina


Prov!

Nu sitter jag och väntar på att ha medicin. Sen ska jag ha prov i Vård och Omsorg som jag inte har gjort. Det kommer gå åt skogen verkligen. Men bara jag får ett G så blir jag nöjd! Förhoppningsvis så får jag bättre än G. Men vi får se. Tycker det är konstigt bara att om man inte gör det provet innan dom sätter betyg så får man IG i hela kursen? Det är lite skumt.

Efter skolan blir det träning. En halvtimmes egen uppvärmning och en timmes randori,precis som vanligt på tisdagar. Men jag är så himla trött,hade verkligen ingen ork att gå upp ur sängen idag plus att det var iskallt. Förstår inte vad som har hänt med värmen alltså.

Träningen slutar klockan 6 så då blir det tvättstugan. Sen får vi se vad som händer ikväll.

Nu ska jag iallafall kila och plugga till provet. Önska mig lycka till! HAHA

/sabrina


Skola.

Hej! Somnade inte förrän vid halv 4 inatt. Tack vare att Adam och Andreas satt och nördade vid datan och gjorde massa annat hemma hos oss. Riktiga sunnar är dom. Men tur att vi har roligt iallafall, annars hade det inte varit värt det.

Nu sitter jag i skolan, är sådär lagom trött. Väntar på att min svenskalektion ska börja,vi ska titta på film tror jag. Nyckeln till frihet ska vi se. Någon som sett den och vet om den är bra?
Hur som helst, efter det har jag lunch och sen blir det skridskoåkning! Roligt! :)

Ikväll är det självklart träning. Och Måndag betyder att det är en blandad träning så det blir inte så jättejobbigt som tur är. Haha. Och ikväll SKA jag sova tidigt! Den som stör mig får stryk.




Gammal bild från när vi hade myskväll med Glögg och Pepparkakor!
Jessica,Andreas,Praktikanten,Sofie och Sunnet Adam.


Nu blir det tagga för film,PUSS! hehe

/sabrina


Afrodance

Så himla roligt är det,afrodans. Sjukt kul! haha. Man liksom dansar allt man kan,rör hela kroppen och skakar rumpa! Riktigt riktigt roligt men fy tusan vilken träning det är! Lagom jobbigt träning för en söndag.

Om ni får chansen att prova det,eller om ni har funderingar på att testa, gör det!! Man vill verkligen inte missa det.


Nu blir det plugg. Har prov i Vård och Omsorg på tisdag. Kul? Inte alls.


/Sabrina


Dygna = Sovmorgon!

Klockan är tjugo över tre och jag vaknade inte för så längesen. Gårdagen spenderades med Jessica,sen på kvällen gick vi hem till Becka och tittade på X-Men med henne,Anna,Frida och Amanda.
Fick besök av Adam och Andreas igårkväll/natt, sen var dom hos mig i stort sätt hela natten. De gick hem i morse någongång. Alltid trevligt med sällskap. Nästan alltid iallafall. Haha

Nu sitter ja i soffan med täcke och te. Mysigt. Snart kommer Sofie hem.

Ikväll blir det träning. Till dess blir det nog bara att chilla.




► Be with you - Akon


/sabrina


Lördag!

God morgon snyggingar!
Jag sitter i soffan med ett täcke och en stor kopp te,riktigt mysigt!

Gårdagen var helt okej. Den spenderades med Jessica,Adam och Andreas.
Riktigt sköna människor det där alltså!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske kolla film med ett par stycken. Men vi får se. Nu blir det iallafall att till gymmet och gymma lite med Jessica!

Fy,ville verkligen vara i Södertälje nu egentligen med sjk:s tävlingsgrupp. Och köra massa tester,och kötta judo mm. Men hoppas ni köttar på som tusan! love you!♥

Nu måste ja kila och klä på mig och packa.




Crawl - Chris Brown



/sabrina


Fredag 15 januari

Dålig uppdatering? Javisst.
Men har varken hunnit eller känt för det. Men nu så.
Den senaste veckan har mest bestått av tester,tester och mer tester. Så nu har jag träningsvärk i benen. Skönt!
Sen så har vi också fått se terminsöversikten över närmaste halvåret för tävlingar osv. Gött alltså.

Idag så var det morgonträning där vi körde maxtest på brutalbänk,sen blev det ut i snön för snörugby. Grymt roligt ska ni veta! Fy tusan alltså. Man tycker att rugbymänniskor är galna, men då jäklar ska ni se på judomänniskor. Jisses va vi köttade. Haha. Sedan hade jag idrott som inte var så jätteroligt, för jag var dödstrött efter morgonträningen. Hur som helst,sen blev det svenska,engelska och matte.

Och nu sitter jag här ensam i min lägenhet. Eftersom min kära sambo åkte hem idag. Jag skulle också åkt hem men det blev lite problem så tyvärr. Riktigt tråkigt,eftersom att ja sett fram emot att åka hem. Saken var ju att vi skulle ha massa tester imorgon hemma på klubben i Södertälje med tävlingsgruppen. Men det får bli nästa gång för min del.

Ikväll blir det ev. film med Jessica,Viktor och Mårten tror jag.
Vet inte riktigt än om det blir av,men hoppas iallafall!

Nu måste ja laga lite mat!




/sabrina



11 januari 2010

Hej!! Nu är jag tillbaka i Frövi. Eller ja,jag kom faktiskt hit ihåg ju,
men det blev inte att ja skrev någonting.
Hela dagen igår var helt åt helvete för att vara helt ärlig. Det började med att jag var tvungen att fixa tågbiljett,men hade inga pengar. Det fixades efter ett tag med många om och men. Med tre stora,tjocka väskor åker jag tåget till Örebro där ja ska bli upplockad av en kompis. Då han smsar mig och säger att hans bil gått sönder efter halva vägen stackarn! Så jag är fast i Örebro och har ingen aning om vad jag ska göra. Ringer till mamma och berättar och försöker få henne att komma på något. Hon ber mig ringa min tränare men ja frågar en annan kompis istället,och tur som jag hade så kunde han komma och hämta mig tack och lov.

När jag kommer hem trodde ja att skiten skulle vara över.
Jag går in i mitt rum,och ser att det är möblerat!?!  Fick en liten aning om vem/vilka det är som gjort det men frågar Sofie för säkerhetsskull. Kollar lite på allting och sedan ser jag att min f*cking säng är trasig?! ÅÅÅH så jäkla sur blir jag!! berättar det för mamma och hon blir sur självklart. Ja blir heeeelt förtvivlad,visst det är bara en säng,men ändå, den var helthelt ny!
Efter ett tag kommer dom skyldiga hem till mig och försöker förklara sig och skoja bort allt,varav jag ger dom utskällning och typ lackar sönder på dom. Tack så jävla mycket killar. 
Aja hur som helst,mamma sa att dom skulle få betala det som dom tagit sönder,så fan om dom inte gör det.

Nu sitter jag hemma och gör ingenting. Har precis ätit.
Första dagen i skolan idag och jag har flera läxor. Great..

Skönt att träffa alla igen iallafall!

Ikväll blir det träning,sen hem och sova.



Lillebror och jag är bäst på att tönta oss! Älskar dig sötnos.


/sabrina


10 januari 2010

Hej!! Nu är jag hemma från Denise igen. Kvällen blev helt okej! Det var ett tag sen man spenderade tid med tjejerna så det var självklart roligt att få göra det igen!
Vi var som sagt hemma hos Denise med tjejerna och denise's föräldrar. Det blev singstar,massa prat,smsroulette och massa annat!
Sedan drog tjejerna hem och jag och Denise satt och pratade/lyssnade på Denise's familj. Därefter bestämde vi oss för att göra smootie. Fy tusan va gott det är!!
Sen blev det sovtime.

Nu så ska jag packa,försöka få tag på bror sen så åker jag hem till Frövi. Lite surt är det men kommer hem nästa helg igen.


Bild från igårkväll;

Jennifer,Melinda,Sussie och Denise's mamma!

Sleepover at D's

Sover över hos Denise ikväll. Skriver imorgon och berättar om kvällen!

Puss
/ S

9 januari 2010.

Hejhej! Idag vaknade jag ganska sent även om ja lovat mig själv att gå upp tidigt idag!
Haha fy på mig.

Så vad händer ikväll då? Själv så ska jag nog hem till Denise som sagt,om jag hittar någonting att åka på. Tänker verkligen inte gå dit eller hem. För denna hemska kyla. Hoppas det ordnar sig för det skulle vara ett trevligt avslut på lovet.

Imorgon åker jag hem. Får se om det blir tåg eller bil,hoppas bil och att min bror kan skjutsa mig. Tre väskor vill man inte bära runt på när man åker tåg! Men vi får se hur det blir helt enkelt.


Nej nu ska jag gå och fixa mig lite,och sedan se om jag kan fixa bussbiljett på något sätt.


/sabrina


Hemsk kyla.

Hemma igen efter en trevlig kväll hemma hos Denise. Vi har alltid lika kul. Vi tittade på Let's dance och drack smoothies och pratade massor! Saknar er som tusan tjejer!

Sen skulle vi gå och lämna Jennifer vid bussen,kylan dödar verkligen! Det är så himla kallt. Vill ha sommar nu!!
Tur att jag slapp gå hem,då hade jag garanterat dött.

Imorgon blir det nog att jag drar hem till Denise igen med tjejerna. Och den på söndag åker jag tillbaka till Frövi igen. Vill verkligen inte tillbaka till skolan! Vill ha mer lov. Men det är en halv termin kvar till sommarlovet! Och då blir det att åka utomlands,längtar som tusan!
Tur att man saknar folk från skolan,då har man något att se fram emot iallafall!

Nu sitter jag och dricker te med lillebror och lyssnar på musik. Haha han sitter och sjunger till nästan varje låt vi lyssnar på. Plutten borde verkligen ställa upp i idol när han blir stor!




Bilden är från när jag var i Tunisien 2008!
Ge mig sommar tack.


/ sabrina


Hem till en vacker själ.

Kvällen tycks spenderas hemma hos min fina vän Denise med massa sötnosar. Sån gillar vi!
Har inte umgåtts med tjejerna på jättelänge,så det ska bli roligt att umgås lite med dom innan jag åker hem igen.

Slänger in ett inlägg ikväll när ja kommer hem.


/ sabrina


► Iyaz - Replay



Låten går i omgångar här på högsta volym,den är så sjukt bra!

8 januari 2010

God morgon! Eller ja,man kan nog inte säga så i mitt fall,för jag vaknade för en stund sen.
Blev väckt klockan sju i morse av min storebror,han lämnade sin dotter här eftersom han skulle jobba. Hemskt,men jag gick ut och la mig i soffan medan hon tittade på tv,somnade bums dock.

Ska snart gå och äta frukost. Såg även att pappsen hade tagit hem lite wienerbröd igår så det kan man ju inte låta bli!

Kvällens planer är fortfarande suddiga,har frågat lite folk vad som händer så vi får se! Har ingen lust att sitta hemma med tanke på att jag åker hem till Frövi på söndag igen.


/ sabrina

Ny blogg - ny start

Hej!

Nu har jag bestämt mig för att börja om på nytt!
Har gjort en ny blogg för att ja kände att den gamla påminde mig om för mycket saker,
och sen så kände jag att den var ganska tråkig, jag hade liksom ingen lust att lägga någon tid på den. Men nu börjar jag om på nytt igen! Och nu ska jag försöka uppdatera mycket mer!


Självklart kommer jag ha den gamla bloggen kvar,om någon vill gå in och läsa massa gamla inlägg och så.




Gamla bloggen -->   www.ssssaabbeee.blogg.se




/ S


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0